Zasnúbení

pridal WonderWoman 10.3.2019 o 17:39


Kto sa bude čoskoro brať?

Začiatkom februára oslávili dva spoločné roky a sladké vyznania oboch zúčastnených mohli napovedať, že je len otázkou času, kedy muž z dvojice  pokľakne. Presne tak sa aj stalo a Jennifer Lopez povedala Alexovi Rodriguez svoje áno.

Obaja to potvrdili na svojich Instagramoch, kam pridali fotku obrovského zásnubného prsteňa, ktorý sa trbliece Jennifer na prstenníku. Zásnuby prebehli zrejme na pláži na Bahamách, kde sú tieto hrdličky na romantickej dovolenke v Bakers Bay. A Alex bude tiež riadny romantik, keď na svojich stories zdieľal aj úryvok z romantickej básne, ktorý adresoval ako inak svojej nastávajúcej Jennifer. „Spriaznená duša nie je niekto, kto vás dopĺňa. Je to niekto, kto vás inšpiruje k tomu, aby ste dopĺňali samého seba. Spriaznená duša je niekto, kto vás miluje s takým presvedčením, že je takmer nemožné pochybovať o tom, že ste schopný stať sa presne tým, kým ste vždy chceli byť.“  Krásne povedané…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk