Plavky od Ashley Graham

pridal Lilinka 15.3.2019 o 18:37


Pre naozaj veľké kočky.

To, že Ashely Graham je naozaj veľká kočka, už vieme. A hoci by sa zdalo, že nemá mindráky aj napriek kilám navyše, keďže robí plus size modelku, opak je pravdou. Mindráky sa dostavia najmä vtedy, keď sa snaží svoje veľké cecky napchať do sexy trianglových bikín a na pokrytie jedného cecku by potrebovala celé plavky veľkosti S.

Pre veľké ženy sú obvykle k dispozícii len jedna až dve neforemné plachty v štýle spratých spoďárov 90 ročnej babky. Tak našla Ashley dieru na trhu a začala sama navrhovať plavky pre ženy s veľkosťou, akú v normálnych obchodoch pre skinny bičís nenájdete.

Na svete je nová kolekcia bikín roku 2019 a Ashley sa zameriavala najmä na bielu a čiernu farbu. Žiadne prevratné super sexy modely to nie sú. Miestami mi to pripomína plavky z B**prixu, ktorý tiež ponúka plus size. Šťastie pre nás a slovenské devy plnších tvarov, keďže Ashleyne plavky a stránka nie sú dostupné pre Európu. Ešteže sa jej značka sa volá Swimsuits For All (Plavky pre všetkých). Koľká irónia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk