Manželstvo v ohrození

pridal WonderWoman 17.3.2019 o 17:33


Bieberovci vraj majú problémy.

Už týždeň sledujem vývoj situácie v manželstve Bieberovcov. Pred siedmimi dňami totiž Justin zavesil na svoj Instagram príspevok o tom, že prežíva ťažké chvíle a chce, aby o tom jeho fanúšikovia vedeli a modlili sa za neho. Cíti sa veľmi zvláštne a odpojený od vonkajšieho sveta. Vždy nad týmito stavmi zvíťazil a dôveruje Bohu, takže verí, že aj modlitby fanúšikov zafungujú.

Týmito slovami len potvrdil, čo sa už pár týždňov hovorí – že bojuje s depresiami a chodí pravidelne na terapie. Samozrejme, že sa vynorili špekulácie, že to súvisí s jeho manželstvom s Hailey. Vraj sú tam aj nejaké problémy s dôverou, paradoxne z jeho strany, keďže sa mu nepáčilo, že bola Hailey pred pár dňami žúrovať s Kendall, zatiaľ čo on depkoval doma. No a včera ráno sa títo mladí manželia hádali rovno v kalifornskom parku. Neviem, prečo si to nenechali na doma, ale obaja vyzerali značne vyčerpaní, nahnevaní a smutní. Z fotiek mám dokonca pocit, že Hailey plakala. Neviem, či ide len o klasické partnerské hádky, alebo sú len príliš mladí a nezrelí, aby zvládli reálne problémy, akými depresie rozhodne sú. Každopádne, uvidíme, či to ich manželstvo ustojí, alebo tu budeme mať čoskoro rozvod.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk