Bozkávačka v aute

pridal Lilinka 19.3.2019 o 21:23


Kate Beckinsale trpí veľmi vážnou chorobou.

Milí moji pikoškári, rada by som videla Kate Beckinsale, ako sa kamaráti s Cheryl Cole Fernandes-Versini Jebemtijapriezvisko. Určite by si tie dve mali čo povedať. Obe mladé a pekné. Až tak mladé už nie, no pekné poriadne. Ale aj pekne blbé. Mohli by si vzájomne vymieňať chválospevy na svojich zajačikov a potom, ako ich tí zajačikova odkopnú, plakať jedna druhej na ramene. Naozaj nechápem, akou deviáciou tieto dve dámy trpia, ale to, s kým sa ťahajú, už začína vyzerať ako choroba. Akútna zajačitída, tak by som to nazvala.

Hoci Cheryl je momentálne sama, Kate už ulovila ďalšieho zajaca súceho na pekáč a latku veru nastavila šialene nízko, keďže Peta kvôli závislosti na hopšup prášku poslala do psej matere aj Ariana Grande cop. Tieto hrdličky si už hrkútajú od februára a neštítia sa ani dosť nechutným pubertálnym prejavom náklonnosti otravovať širokú verejnosť.

Vylizovali sa (pardon, ale takúto kontrolu mandlí, bozkom nazvať nedokážem) nedávno na hokeji a vylizovali sa aj na premiére filmu The Dirt. Presnejšie v aute po ceste na premiéru. Chudák šofér, síce sa smeje, ale ja v jeho úsmeve vidím bolesť. Jedine, že by mal jednu ruku na tienidle so zrkadlom a druhú zastrčenú v gatiach. Hrdličky by tak ani nevedeli, že si vlastne dávajú trojku (diabolský smiech). Veď americké autá sú väčšinou automaty, tak vlastne tú druhú ruku ani nepotrebuje. Fujky!

Sexoš Pete







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk