Hrdličky v kostole

pridal Lilinka 26.3.2019 o 20:42


Katy Perry a Orlando sa boli trošku pomodliť.

Odkedy je jasné, že Katy Perry sa zmierila s tým, že jej bude nadržaný Orlando večne obchytkávať cecky a že plťkovanie sa zmení na medzinárodné venčenie Orlandovho vtáka, sú títo dvaja nerozluční. Orlando už Katke nastrkol na prst aj snubák, ktorý vyzerá ako z kinder vajca, ale určite by sa za jeho cenu dalo kúpiť pár kamiónov kinderiek.

Taký typický hollywoodsky párik, ktorý nevie byť spolu ale ani bez seba, a tak hľadajú spásu v kostole, rovnako ako Justin Bieber, ktorý sa už roky márne modlí za hustejší knírek a Kardashianky, ktoré sa zase modlia za verných a heterosexuálnych frajerov a manželov. Do kostola zablúdila aj Courtney Love, ktorá sa určite modlí za to, aby sa objavili drogy, s ktorými sa nedá prefetovať.

Uvidíme, či to Katka a Orlando dotiahnu aj pred oltár, alebo sa poberú každý svojou cestou. Zatiaľ však do kostola chodia iba predvádzať hnusné outfity. Ale pristane im to spolu, to sa musí nechať.

Kardashianky

Courtney Love







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk