Nicolas Cage sa oženil

pridal Lilinka 31.3.2019 o 8:20


Vydržalo mu to neuveriteľné 4 dni.

Tak nejak som tušila, že charizmatický Nicolas, ktorého si pamätám najmä z filmu City Of Angels, už nie je až tak charizmatický. Temperamentný je ale ešte stále poriadne.

Niektorí ste určite registrovali, že Nicolas, okrem toho, že sa snaží obliekať ako 20 ročný chlap, ktorý pochybuje o svojej sexuálnej orientácii, randí s mladučkou vizážistkou Erikou Koike.

V jedno krásne sfetované ráno sa títo dvaja (tipujem, že najmä Nicolas v extáze hopšupráškového opojenia šmrncnutého fľašou whisky) rozhodli, že sa vezmú v meste hriechu – Las Vegas.

Sfúkaný Nicolas, alebo aby som mu nekrivdila, ožratý, vyrobil scénu na úrade, keď si hrdličky šli vybaviť povolenie na manželský zväzok. Pred všetkými ľuďmi, ktorí na úrade boli, kričal na Eriku, že mu vezme všetky jeho peniaze, že jej ex priateľ je drogový díler a že to neurobí. Ona ho upokojovala slovami, že nikdy ho o to nežiadala.

Preto ich radšej kompetentní odpratali do súkromnej miestnosti, kde žiadosť o uzatvorenie manželstva (nie o zrušenie) vyplnili. Z tejto láskyplnej hádky máme aj video, ktoré si môžete pozrieť pod článkom.

Po štyroch dňoch, keď drogy prestali účinkovať, došlo aj na spomínané zrušenie. Nicolas si to rozmyslel a podal žiadosť o anulovanie tohto perspektívneho zväzku, ktorý obaja zakladali pri plnom vedomí a triezvosti. Vraj to bola chyba. Ako hovorí slávne Nicolasove meme – U don´t say?

Idem si pustiť City Of Angels a poplakať si. Nie nad príbehom, ale nad Nicolasom, ktorý pomaly ale isto, klesá na dno.

ako to asi vyzeralo pri uzatváraní manželstva

hrdličky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk