Boratovky trochu inak

pridal Lilinka 1.4.2019 o 17:41


Podľa Victoria’s Secret.

Nenávidený pondelok je takmer za nami a prvoaprílové vtipy kolegov už našťastie tiež. Práve kvôli tomu, že je 1. apríl, samozrejme nechýbali falošné články na weboch a falošné správy v televízii. Ešteže je ten deň len raz do roka.

Je to ale deň bláznov a my tu na pikoškách sme tiež tak trochu blázni, lebo nás zaujímajú životy celebrít a vieme sa na nich občas ( v komentároch skoro vždy) tak rozohniť, až nám stúpne tlak. A tie celebrity to aj tak majú celé v riti, čo si o nich myslíme, pretože sa váľajú v peniazoch a inhalujú hop šup prášok. Ten potom zapíjajú šampanským, ktoré pravdepodobne od nášho zlatého a lacného De Luxe sektu nie je chuťovo lepšie.

A tak som rozmýšľala, čo by vás asi tak dnes potešilo a vybrala som Victoria’s Secret modelku Joy Corrigan, ktorá fotila na pláži v Mexiku photoshoot plaviek pitchoreziek, v ktorých vyzerala o dosť lepšie ako Borat. Možno to bolo tým, že nie je taká chlpatá ako on. Na konci článku vás čaká bonus, pretože Joy ukázala cecky. Stačí rozkliknúť fotku.

A Joy ukázala aj cecky, klikni na obrázok a ona sa ti odhalí

Borat







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk