Jarná Rihanna

pridal Lilinka 6.4.2019 o 18:27


Na párty svojej značky Fenty Beauty.

Nové pesničky síce nevydáva, ale s pretŕčaním sa a kozmetikou jej to ide. Riha sa v poslednej dobe venuje naozaj všetkému možnému okrem spevu. Predvádza oblečenie a promuje svoju vlastnú kozmetickú značku Fenty Beauty, ktorú si na Slovensku síce kúpite, ale radšej si kúpite rožky a tresku na mesiac dopredu, keďže jej produkty sú extrémne drahé. Nezúfajte, pretože som vysondovala, že u nás máme aj Fejky Beauty, s polovičnými cenami. S tým asi nie je problém v Londýne, kde Riha v narcisovo žltých hodvábnych šatách predstavila svoju novú kolekciu farbičiek.

Šaty rafinovane zakrývali jej faldíky a odhaľovali bronzové nohy, na ktoré sa jej pri tapetovaní vlastnej tváre asi vysypalo zopár trblietok, pretože sa leskla skoro tak isto, ako jej diamantové prstene a náhrdelník. Všetko doplnila extravagantnými okuliarmi na štýl La La La songu od Kylie Minogue a my Rihannu v tomto outfite tiež nevieme dostať z hlavy. Ale to bol asi zámer. Riha by vyzerala dobre snáď aj vo vreci.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk