Koho trencle?

pridal Lilinka 7.4.2019 o 13:51


Uhádnete?

Už dávno sa nám pikoškárom nenaskytol taký blízky pohľad na jednookého hada patriaceho celebrite. Naposledy to bol, tuším, had patriaci plťkujúcemu sa Orlandovi, ktorému potom Katka Perry dala na pár rokov košom. Bolo to už poriadne dávno a Katka sa už opäť vozí na Orlandovom jednookom hadovi a občas aj motorke.

Ale nie o tom som chcela. Určite ste už všetci scrolli dole, aby ste zistili, akému sexošovi patria tieto štýlové trenky. Pre niekoho chvalabohu, pre mňa, bohužiaľ, patria Danielovi Radcliffovi, ktorého budem mať už naveky vekov v pamäti ako Pottera a nevlastného brata vypúleného Dreveného Elájdžu, lebo podľa mňa títo dvaja sú ako dvojčatá. Dvojčatá, z ktorých ide strach a nechcete sa pozerať na filmy s nimi.

Daniel sa takto sporo odetý vybral dať si herbaletku (čítaj trávu) na balkóne svojho apartmánu v austrálskom Adelaide, kde práve natáča film Escape from Pretoria. Potom zahliadol nášho Ignáca s foťákom a nálada ho prešla. Obliekol sa začal riešiť návštevy. Aby som povedala aj niečo pozitívne, Danovi fúzy a brada pristanú, začína vyzerať ako chlap. Už by to len chcelo trošku pribrať svalovej hmoty a možno sa vymaní z okov malého čarodejníka. Alebo možno aj nie. Možno preto sa tak mračil, lebo videl fanúšičky pod balkónom kričať:

Harry, zhoď tie trencle a ukáž nám svoj prútik! “

„Jeb*m vám ja Harryho! Avada Kengura Kedavra, bičís!“

,

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk