Reklama na cecky

pridal Lilinka 9.4.2019 o 18:12


Pardon, na šperky.

Hoci je veľmi ťažké pozerať sa pri týchto fotkách na šperky a nie na cecky, táto reklama predstavuje novú kolekciu šperkov značky Logan Hollowell, ktoré by sme si my bežní smrteľníci pravdepodobne nemohli dovoliť.

Svoje cecky telo im prepožičala anjelica Victoria’s Secret Elsa Hosk a vďaka jej blond vlasom a anjelsky diabolskému pohľadu a ceckom sa určite budú predávať.

Každá, ktorá si ich kúpi, sa predsa môže cítiť ako anjelica. Musím povedať, že šperky sú síce pekné, ale podobné zoženiete aj na veľmi obľúbenom čínskom internetovom obchode za pár šupov. Možno aj takmer dokonalé fejky a teda sa aj vy budete môcť cítiť ako anjelica z Victoria’s Secret. Ak prežijete pár mesačnú čakaciu dobu.

Čo ale nekúpite, to je perfektné, tak akurát vyrysované brucho, ktoré na fotkách Elsa tiež predvádza. Tá to s brušákmi nepreháňa tak veľmi ako kedysi jej menovkyňa Elsa Pataky, ktorá sa snažila držať krok so svojím vymakaným mužom Thorom Chrisom Hemsworthom.

Tak čo, páčia sa vám Elsine cecky šperky? Dajte vedieť v kometároch.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk