Eva Longoria a zrúdy

pridal Lilinka 13.4.2019 o 16:04


Na plese príšer v Beverly Hills.

Zdá sa, že desivé outfity Evy Longorie sú už minulosťou. Nimi sa snažila zamaskovať popôrodné kilá a bol to naozaj horor. Teraz už má opäť postavičku ako lusk. Na plese príšer charitatívnej koktejlovej párty v Beverly Hills predviedla svoju staronovú postavu a popri preplastikovaných zrúdach, ktoré tam boli tiež, jej krása naozaj vynikla.

Mám však pocit, že tam by vynikla akákoľvek žena, ktorej ranným rituálom nie sú raňajky v podobe kyseliny hyaluronovej. Chvíľu mi trvalo, kým som na fotkách spoznala kedysi kočku Melanie Griffith, ktorej tvár vyzerá naozaj odpudivo a pripomínala mi roztápajúce sa maslo.

Ostatné ženské na tom boli o čosi lepšie ako Melanie, ale človek mohol s pokojom Angličana tipovať, ktorá ma koľko plastík a desať prstov by mu na to nestačilo. Dievčatá by si mali brať príklad od Helen Mirren a objednať sa k chirugovi, ku ktorému chodí ona. Alebo je to šaman s čarovným elixírom? Ktovie, ale táto akcia bola doslova ples príšer.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk