Žiadosť o výživné

pridal Lilinka 23.4.2019 o 17:03


Nicolasova Cageova štvordňová manželka ho nutne potrebuje.

Povedzme si pravdu. Časy, keď sme Nicolasa Cagea považovali za anjelsky charizmatického (nikdy nebol extrémny fešák) a aj Meg Ryan vraštila svoj vtedy ešte nepreplácaný ksicht v zamilovanej grimase, sú nenávratne preč.

Momentálne je z Nicolasa prechlastaná a prefetovaná troska, čo dokázal aj svojím výstupom na úrade v Las Vegas, kde si s minimále tromi promile a dvomi lajnami povedali svoje áno s jeho o polovicu mladšou frajerkou Erikou.

Patrične celebritne, s dramatickou scénou plnou kriku a nadávok idúcich z úst Nicolasa priamo k jeho nastávajúcej. Toto perspektívne manželstvo (hoci to tak nevyzeralo) sa im nakoniec, keď ich odpratali preč od škodoradostne natáčajúcich prizerajúcich sa, podarilo uzavrieť.

Tento, ako som už spomínala, perspektívny zväzok, ktorý trval neuveriteľné štyri dni, kým sa Nicolasovi podarilo ako tak vytriezvieť,  nezostane len tak bez následkov. Ten podal žiadosť o anulovanie zväzku.

Erika síce súhlasila, ale usúdila, že po takmer roku utierania Nicolasových grciek a štyroch dňoch manželstva si zaslúži výživné. Jej povesť a kariéra podľa nej pri Nicolasovi značne utrpela. To v preklade znamená, že neutierala grcky a neprehĺtala ich potenciálnych potomkov len tak pre nič za nič, aby z tohto zväzku vyšla, akoby babka povedala, s holou riťou. Takže súhlasila s anuláciou zväzku, iba v prípade, že bude dostávať výživné.

Nicolas sa prostredníctvom svojich právnikov bráni, že boli obaja takí ožratí, že si neuvedomovali, že uzatvárajú manželstvo. Erika však tvrdí, že aj to sa počíta a dokonca chce, aby Nicolas zatiahol aj súdne poplatky. Nuž, táto ožran párty Nicolasa vyjde veľmi draho.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk