A je koniec

pridal WonderWoman 26.4.2019 o 17:05


Kate a Pete sa rozišli.

No ty vole, čakali by ste to?? Že táto láska sa tak rýchlo skončí? Veď Kate Beckinsale a Pete Davidson boli pár snov. Hodili sa k sebe ako soľnička a korenička, zapadali do seba ako také puzzle, ako dva diely skladačky. A zrazu je po všetkom. V hlave sa vynára len jediná otázka: prečo?

Títo dvaja boli spolu len necelé štyri mesiace. Spojil ich 20 ročný vekový rozdiel a fakt, že Kate je krásna žena a Pete škaredý mladý muž. Za svoju lásku sa absolútne nehanbili, priam naopak – vystavovali ju na obdiv celému svetu. Avšak práve prílišný záujem o ich vzťah bol vraj príčinou toho, že sa rozišli. Kate vraj tú pozornosť médií a hejty na sociálnych sieťach nedávala a tak sa rozhodli zostať len v kamarátskom kontakte. Podľa Blind Gossip je to však trošku inak. Podľa ich zdrojov sa Kate páčilo, že sa o nich hovorí, no nechcela s ním tráviť veľa času osamote. Pete vraj chcel, aby si dali spoločné tetovanie a denne jej posielal stovky čudných správ. Nuž… všetko má svoju daň, Kate.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk