Bond a jeho sexy dvojník

pridal Lilinka 29.4.2019 o 18:13


Daniel Craig bledne závisťou.

Hoci má Daniel Craig na Jamesa Bonda už celkom slušný vek, filmári si nedali povedať a neobsadili namiesto neho Idrisa Elbu, ako som dúfala. Možno by som sa donútila si aspoň jednu časť tohto filmu pozrieť. Nestalo sa tak a otecko ani nie ročnej dcéry, ktorej meno stále nevieme, je Bondom opäť.

Nášmu Ignácovi sa ho podarilo nafotiť na slnečnej Jamajke pri natáčaní novej bondovky s názvom Bond 25,  čo je takmer presná polovica Danovho veku. Tuším dali to číslo naopak. Ako asi toto natáčanie vyzerá? Pred akciou sa hlavný hrdina nadopuje kamzíkom a inými liekmi na kĺby a hor sa zachraňovať svet. Cestou prekotí nejakú bondgirl a tvári sa mužne a sexy. Ostatné už zariadia efekty a kaskadéri.

Ako Elán spieva:

…Kaskadér, kaskadér, skočil do čiernych dvier (prisahám bohu, že som to celý život spievala ako dier), krátko žil, krátko žil…

Pevne dúfam, že Danov kaskadér vydrží viac ako ten v pesničke, pretože je naozaj, ale naozaj chrumkavý. Tak akurát sladký, tak akurát mužný, šmrncnutý Clintom Eastwoodom. Nie je to Idris, pri ktorom ženské nohavice prudko podliehajú gravitácii, ale má niečo do seba. Posúďte sami, milé pikoškárky a pikoškári.

Danov kaskadér.

No nie je ho strašná škoda?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk