Je to chlapec

pridal WonderWoman 6.5.2019 o 17:25


Meghan a Harry sa stali rodičmi.

Všetci, ktorí tipovali, že Meghan privedie na svet dievčatko, ktorému dajú meno Diana, sú zrejme sklamaní. My, ktorí sme tipovali, že to bude chlapec, sme spokojní. Odkedy v októbri kráľovská rodina oficiálne oznámila, že Meghan je tehotná, bolo témou číslo jedna práve pohlavie bábätka. Klobúk dolu, že to vydržali tajiť až do pôrodu.

Prvorodený potomok kráľovskej dvojice prišiel na svet dnes ráno a poobede sme sa túto radostnú novinu dozvedeli z ich oficiálneho instagramového účtu. Harry to tiež celý nadšený oznámil aj pre médiá, pričom mu robili kulisu ukecané kone, ktorým sa nezabudol vtipne poďakovať. Podľa jeho slov sú Meghan aj chlapček v úplnom poriadku a pôrod jeho prvorodeného syna bol pre neho úžasným zážitkom. Meno pre neho ešte stále nemajú, no v najbližších dňoch by sme sa ho mali konečne dozvedieť. Čerstvým rodičom gratulujeme a nevieme sa dočkať fotiek malého kráľovského potomka.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk