Prvé fotky

pridal WonderWoman 8.5.2019 o 18:31


Kráľovského bábätka.

Prvé spoločné dieťa Meghan a princa Harryho prišlo na svet len pred dvoma dňami a dnes už vieme, ako tento kráľovský potomok vyzerá a poznáme už aj jeho meno. Čerství rodičia ho totiž boli ukázať jeho prababičke – kráľovnej Alžbete a pri tej príležitosti vznikli aj prvé oficiálne fotky šťastnej trojice.

Ak sledujete oficiálny instagramový účet vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, tak viete, že ich syn dostal meno Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Neviem ako vy, ale ja zostanem verná prvému menu, ktoré sa mi veľmi páči a malý je pre mňa oddnes Archie. Betke sa jej v poradí ôsme pravnúča tiež určite páčilo a musí mať radosť hlavne z Harryho. Ten totiž od šťastia len tak žiari a je vidieť, že sa v úlohe otca skutočne našiel. Od malého nevie odtrhnúť oči a som si istá, že ho bude s láskou rozmaznávať. Za prísnejšieho rodiča bude podľa mňa Meghan, čo myslíte?

 

 

Betka dnes ráno ored stretnutím s Archiem







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk