Dieťa číslo 4

pridal Lilinka 11.5.2019 o 15:19


Kim a Karol neskrývajú nadšenie. 

Teda iba Kim. Karči sa tvári preňho typicky, ako človek, ktorý ľutuje všetky svoje životné rozhodnutia, alebo zhmotnené pondelkové ráno. Ale nechcem mu krivdiť, možno bol len smutný, že Kim na Met Gala navliekal do mokrých prilepených šiat celý tím ľudí a on si na seba na poslednú chvíľu hodil bomberu, akú by si pokojne mohol dovoliť každý z nás. Nevadí, Karči, nabudúce. Alebo ťa štve, že vás predbehla kráľovská rodina?

Dieťa číslo štyri je teda na svete a včera ho priviedla na svet ako inak náhradná matka. Je to chlapec a vraj vyzerá úplne ako Chicago. Hm…prečo asi dávajú novorodencom na ruku tie náramky? Teraz už ostáva len vybrať meno a zriadiť naň ochrannú známku, takže to bude niečo originálne. Musím povedať, že som asi rozlúskla, akým štýlom vyberajú Kardashianky meno.

Prvou možnosťou sú „ententíčky“ vo forme náhodného vybrania slova poslepiačky popri scrollovaní sociálnych sietí. Veľmi často im tam vyskakuje predpoveď počasia – na severozápade budú búrky. Tou druhou, a myslím si, že správnou, je detská hra „Meno, mesto, zviera, vec“. Mesto už majú – Chicago, vec už majú – Severozápad, (budeme sa tváriť, že) meno už majú – Svätý, takže chýba len zviera. Možností je toľko. Lev, žirafa, slon, hovnivál… Ráta sa aj hmyz?

Čo tipujete vy, milí pikoškári?

Šťastná rodinka.

Karči je na tejto fotke na vrchole svojho šťastia a zdá sa, že malá Severanka zdedila jeho happy face.

Táto fotka je určite fotošop.

Takto Kim oznámila príchod nového člena rodiny.

Kim v korzete, v ktorom si nedokázala ani sadnúť, nie to ešte ísť cikať a Karol v bombere za ani ne 40€ na tohtoročnom Met Gala.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk