Neverník Jeremy

pridal WonderWoman 15.5.2019 o 19:09


Po boku novej ženy.

Pamätáte si ešte na tohto bývalého zločinca, z ktorého na základe fotky zo zatknutia spravili modela? Mne sa svojim správaním zhnusil natoľko, že som už o ňom nemala v pláne písať, ale keďže najväčšia radosť je škodoradosť, najnovšie udalosti ma nenechali chladnou a musím sa o ne s vami podeliť.

Napriek tomu, že Chloe Green priviedla v lete minulého roku Jeremymu na svet ich prvé spoločné dieťa a mali pripravovať svadbu, začali sa šíriť reči o ich rozchode. Včera sa ešte viac zintenzívnili po tom, čo sa Jeremy objavil na filmovom festivale v Cannes v spoločnosti modelky menom Andrea Sasu. Táto jeho kolegyňa je určite oveľa krajšia, ako zubatá miliardárska dedička, takže by som sa vôbec nečudovala, keby jej neodolal. Jeremy však tieto špekulácie o rozchode odmieta a na Instagram si zavesil fotku s Chloe, ku ktorej pobavene dopísal, že sú stále veľmi zamilovaní. Viete, čo je však zaujímavé? Že keď som si pozorne prezrela túto fotku a následne prešmejdila Instagram Chloe, zistila som, že je to fotka z apríla z Thajska. Čakala by som, že použije aktuálnu fotku na deklarovanie ich nehynúcej lásky. No nie? Toto bude ešte zaujímavé.

 

 

Stále sa ľúbia…vraj.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk