Čo nové u Britney?

pridal NoName 17.5.2019 o 13:44


Ešte stále jej šibe?

Ako vieme, Britney sa nedávno liečila na psychiatrii, údajne kvôli zdravotným problémom jej otca. V liečebni skončila pred vyše mesiacom, kde strávila 30 dní. Avšak všetko sa zdá byť úplne inak. Ako Britneyina fanynka ešte z dôb dávno minulých (regulárne v minulom tisícročí sme si násťročné baby pospevovali a skákali do rytmu  jej piesne Baby One more time a zbierali nálepky z Brava), musím poznamenať, že aj keď nie každý mal rád jej hudobný štýl, všetci sme s ňou nejako súcitili, keď jej v roku 2007 šiblo a dúfali sme že sa dá dokopy.

Posledné roky sa zdalo, že Britney je na tom celkom dobre, nabalila si mladého nabúchaného zajaca menom Sam Asghari, od roku 2018 vystupovala so svojou rezidenčnou šou v Las Vegas a príkladne sa starala aj o svojich dvoch synov. No nikto sa nejako nezamyslel nad faktom, že Britney od roku 2007 nikdy nemala späť plnú moc a oficiálnym opatrovníkom je stále jej otec. To v praxi znamená, že všetky rozhodnutia ohľadom financií alebo jej detí robil jej otec. Najnovšie vyplávala na povrch ďalšia špina, keď s vážnym tvrdením prišla do médií jej matka a aj samotná Britney sa vyjadrila, že proti jej vôli jej otec celé roky dával drogy a silné lieky, aby ju držal pod kontrolou. O týždeň neskôr na svojom Instagrame uviedla, že „potrebuje chvíľu pre seba a všetko čo sa okolo nej a jej rodiny deje je pre ňu ťažké“. Uviedla, že potrebuje trochu súkromia. Nech je ako chce, ja jej želám nech sa dá dokopy a konečne získa kontrolu nad svojím životom.

Čo si myslíte vy? Zahrabe ešte Britney ako v starých dobrých časoch?

 

Britney so synmi. Akoby to bolo len včera, čo jej vypadávali z rúk počas utekania pred paparazzmi.

 

Brit s rodičmi

 

Britney s otcom. Tu vyzerajú úplne normálne, ale ako vieme, v šoubiznise sa nedá ničomu veriť.

 

Britney na poslednom videu na svojom Instagrame….vyzerá úplne príčetne, čo poviete?

Zdroj: @britneyspears







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk