Geri Halliwell a Mel B zo Spice Girls spolu spali

pridal NoName 19.5.2019 o 12:39


Údajne nie len v zmysle „v spoločnej posteli“.

Čo roztočí kolotoč záujmu o turné zmŕtvychvstalej dievčenskej skupiny, zvlášť ak sa jedna z bývalých členiek odmieta pridať? Nevinný lesbický škandálik sa zdá byť to pravé orechové, aj keď na Geri, a.k.a. modernú stepfordskú paničku mi to akosi nepasuje. Odkedy sa v roku 2015 vydala za magnáta a šéfa F1 Red Bull tímu Christiana Hornera, dištancuje sa od svojej minulosti modelky nahotiniek a speváčky, čo raz nemala šaty zakrývajúce rozkrok. Ani sa jej nečudujem. Mať chlapa s tak zlým kukučom, aj ja sekám dobrotu.
Mel B má manželstvo svojej kamky zjavne na saláme, keďže nedávno v talk show Piersa Morgana prezradila štipľavé tajomstvo, ktoré zdvihlo zo stoličky aj v hľadisku sediacu Mel C. Pritlačená Piersom Mel B priznala: „Bude ma za to nenávidieť (Geri), pretože je celá snobská vo svojom vidieckom dome a s jej manželom, ale je to fakt. Stalo sa to, zasmiali sme sa na tom, a to bolo všetko. Boli sme najlepšie kamošky. Stalo sa vám to niekedy?“ A nakoniec o Geri dodala. „Mala super prsia.
Zdroj dodal, že po skončení vysielania Mel údajne kontaktovala Geri a ospravedlnila sa za prekecnutie. Noc vášne, ktorú si fakt nechcem predstavovať – a vďaka bohu si Mel B nechala pre seba aspoň detaily – sa mala uskutočniť krátko po tom, čo sa Spice Girls presťahovali do spoločného domu v Maidenhead, Berks, v polovici 90-tych rokov. Iný zdroj pre The Sun tvrdí aj to, že to rozhodne nebola len jednorazovka, ale naopak dlhotrvajúci románik, o ktorom všetci zúčastnení vedeli.
Aby sa kruh uzavrel, Geri sa následne vyňadrila prostredníctvom svojho hovorcu takto: „Geri je veľmi sklamaná z čítania všetkých týchto klebiet, predovšetkým v deň ako je tento (Deň matiek v UK). Geri miluje Spice Girls: Emmu, Melanie, Melanie a Victoriu. Rada by dala vedieť všetkým fanúšikom, že to čo bolo nedávno o nej prezentované jednoducho nie je pravda a veľmi to ubližuje jej rodine.
Iba ten tam hore vie, kde je pravda, ale myslím že tým, koho mala Mel B v posteli nijako zvlášť nerieši. A my si môžeme len tipnúť, či je to celé PR kačica alebo Melanie po príšernom manželstve s agresívnym ex-manželom načisto preskočilo.

 

Geri so svojím novým majiteľom

 

Fakt dnes nemusím znovu zmývať dlážku? Bože, ja ťa milujem!

 

Kamky na záťahu

 

Len nech to Christian nevidí

 

 

Zdroje: thesun.co.uk, justjared.com, justjared.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk