Madonna na Eurovision 2019

pridal NoName 21.5.2019 o 19:11


Toto nie je pikoška o Eurovízii.


Bez bitky sa priznávam, že snaha bola, ale asi v polovici som sa zobudila, utrela si slinu z krku a šla spať. Tak intenzívny pocit premrhaného času som mala naposledy pri pozeraní Vesmírnej Odyssey 2001, a to hovorím ako fanatický fanúšik sci-fi a klasickej hudby.

Úprimne dúfam, že vytesním Madonnino vystúpenie na tomto fantasmagorickom podujatí rovnako rýchlo ako detaily z menovaného filmu. Aby bolo jasné, ja som všetkými desiatimi za slobodu prejavu a vyjadrovania. Ak chce niekto vyzerať ako kus mletého bravčového Mickey Rourke alebo vlhký sen pedofilov Ariana Grande, aj keď už jej pomaly ťahá na tridsiatku, tak nech. Ani fakt, že Madonna vystupovala pravdepodobne, už za vrcholu Mezopotámskej civilizácie ma osobne neuráža. Nie je jedinou múmiou v biznise, plus ten formaldehyd, do ktorého ju namáčajú, ju celkom drží pokope.

Neúnosným je ale to, ak niekto za tak dlhý čas nedokáže pochopiť, že nevie spievať. Pri počúvaní jej úchvatnej performancie ma náhle prepadla túžba obísť susedov, či nemajú požičať príklepovú vŕtačku na urgentnú excidáciu oboch uší a všetkého medzi nimi. No a tu kdesi sa mal príbeh končiť. Jednému by napadlo, že ak niekto zo seba robí blbečka, už tak dlho, niekto sa zľutuje. Niekto jej povie, že už fakt dosť, že hlbšie sa klesnúť nedá, že ten Ramzes II mal predsa len pravdu, keď jej vravel, že je načase ísť do dôchodku.

Lenže uplynul presne deň od mojej novej traumy a čuduj sa svete, videjká ľudí z tohto geniálneho vystúpenia boli zablokované. Čo zostalo bola nádherná autotunovaná verzia na Madonninom oficiálnom kanáli, taká, čo netrhá nervové zakončenia z ich ložísk. Gratulujem zvukovým technikom k zvýšeniu ich platu, riadeniu Eurovízie k najväčšej blamáži za poslednú dekádu a Madonniným manažérom, ktorí si snáď fakt bláhovo myslia, že v dobe internetu sa dá niečo utajiť.

Pôvodnú geniálnu verziu si už nepozriete v plnom rozsahu a buďte za to vďační. Ak máte dobrý žalúdok, pozrite si video, ktoré som vyhrabala – ale rýchlo, kým krvilační Madonniní psi nenájdu aj toto.

 

Videjko s Madonninou úpravou

Porovnanie (na vlastnú zodpovednosť)

Zdroje: justjared.com



Zaradené pod: Madonna, OMG!, Eurovízii




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk