Stará láska nehrdzavie

pridal WonderWoman 22.5.2019 o 17:54


Iba, že by hrdzavela.

Ale, ale, ale. Čože to tu máme? Nie je to mastná hlava Kristen Stewart so svojou bývalou frajerkou Stellou Maxwell? Nie sú síce ruka v ruke a ani sa netvária dvakrát nadšene (Stelle sa ani nečudujem, keď má vedľa seba také strašidlo), ale čosi mi hovorí, že tieto dve sa k sebe zase vrátili. Alebo sa k tomu ešte len schyľuje.

Rozišli sa len koncom minulého roka, no Kristen si veľmi rýchlo našla náhradu v podobe svojej stylistky menom Sarah Dinkin. Neviem síce, či v Amerike povolanie stylista obnáša niečo iné, ako to poznáme tu u nás, alebo je len Sarah kur*a zlá stylistka. Každopádne, aj keď sa k sebe ešte v apríli zaľúbene túlili, dlho sme ich spolu nevideli a ja mám takého tušáka, že už ani neuvidíme. Včerajšia prechádzka so Stelllou v uliciach Los Feliz môže totiž znamenať len jediné – tieto dve si opäť vymenia nejaké tie chlamýdie. A možno je to láska, čo nehrdzavie, ktovie.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk