Rozchod

pridal WonderWoman 24.5.2019 o 16:05


Kendall Jenner je single.

Úbohá, nešťastná Kendall. Okrem toho, že sa narodila do rodiny, ktorá slúži na výrobu peňazí jednej pasáčky, nemá ani šťastie v láske. Zatiaľ čo všetky jej sestry a brat už majú deti, jedna dokonca manžela, ona skáče zo vzťahu do vzťahu a nie a nie nájsť toho pravého.

Nebol ním ani 22 ročný basketbalista Ben Simmons, s ktorým potichúčky randila vyše roka a s ktorým si podľa zdroja pre magazín People povedali oficiálne zbohom. Kendall to ale naznačovala aj v nedávnom rozhovore pre Vogue, kde priznala, že je ešte veľmi mladá a nemá pocit, že by jej vzťahy boli super vážne. Tiež nechcela priťahovať pozornosť na niečo, o čom nevie, ako dlho bude trvať. Napriek tomu verí, že sa jedného dňa zasnúbi, rozhodne to však nebude v dohľadnej dobe. To je samozrejme logické, keďže je aktuálne slobodná a môže sa venovať svojim priateľom, zábave a modelingu. A popritom všetkom možno aj hľadaniu vážneho vzťahu.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk