Schwarzenegger dostal nakladačku

pridal NoName 24.5.2019 o 9:31


…a ranu nevrátil.

Aký je to pocit kopnúť si do Terminátora? Možno presne túto myšlienku mal v hlave chlapík, ktorý vymakaným spôsobom zaútočil na Arnolda Schwarzeneggera. Jeho meno nie je vôbec dôležité, nazvime ho napríklad… Kung fu panda.

Incident sa udial v Juhoafrickej republike, počas podujatia Arnold Classic Africa, ktoré organizuje samotný Schwarzenegger. Na súťaži si merajú sily tí najlepší atléti, bojovníci a sypači z celého sveta. Na Arnolda zaútočil pravdepodobne jeden z premotivovaných účastníkov. Verziu, že Kung fu panda je len ďalšie Arnieho nemanželské dieťa túžiace po tatkovej láske, polícia zatiaľ vylúčila.
Vo videu, ktoré herec zverejnil na svojom Twitteri vidíme Arnieho v skupinke chlapíkov, ktorým radí, ako naštartovať úspešnú politické kariéru, napriek tomu, že vašou hlavnou devízou sú nafúknuté svaly. V tom z ľavej strany vstupuje do videa bod A, naša Kung fu panda. Ladne letí vzduchom, túto pózu odporúča 9 šaolinských mníchov z 10-tich. Bod A vzápätí naráža na bod B, ktorým je Arnieho starý ale stále jarý chrbát. Je to ako keď do kamiónu narazí mucha. Kung fu panda nemá šancu. Odráža sa od Arnieho a tvrdo padá na zem.

„Myslel som si, že do mňa len narazil niekto z davu, to sa stáva často. Až keď som uvidel video, pochopil som, že ma niekto kopol, “

napísal prekvapený Arnold na svoj Twitter.

Arnold má už 71-rokov, ale zdá sa, že je stále vo forme. Pokus o atentát ustál bez problémov, väčšina z nás by sa po takom údere váľala v prachu. Snaživú Kung fu pandu okamžite spacifikovala ochranka. Arnold však na rozdiel od svojich filmových postáv nevyhlásil žiadnu krvavú vendetu a pande odpustil.

„Mnohí sa ma pýtate, či z toho vyvodím nejaké dôsledky. Nevyvodím. Dúfam, že to pre neho bude varovanie, ktoré ho navedie naspäť na tú správnu cestu, “

napísal Arnie ako správny zen majster na svoj Twitter.

 

 

Bejvavalo

Tie ruky by stále dokázali rozpučiť melón

 

Fakt desivý pupok

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk