Adam Levine končí v The Voice

pridal WonderWoman 26.5.2019 o 15:03


Už viac nebude koučovať.

Po siedmich rokoch a 16. úspešných sériách Adam oficiálne oznámil, že v show The Voice končí a nebude už viac z porotcovského kresla hľadať nové spevácke talenty. Adam bol v The Voice od úplného začiatku, teda od roku 2012 a po jeho boku sa za ten čas vystriedalo niekoľko porotcov. Usher, Shakira, Pharrell Williams, Alicia Keys, Miley Cyrus, Gwen Steffani, CeeLo Green, Jennifer Hudson, Kelly Clarkson, Christina Aguilera, John Legend a ako inak – Blake Shelton, títo všetci s ním sedeli v červených kreslách a stláčali veľký gombík zakaždým, keď počuli nejaký skvelý hlas.

Práve s Blake-om si bol Adam v show od začiatku a  vytvorili si špeciálny vzťah, ktorý z večného vtipného pošťuchovania a urážok prerástol v naozajstné mimo-kamerové priateľstvo. Adam ho vyzdvihol aj vo svojej instagramovej rozlúčke a poďakoval sa za skoro 8 skvelých rokov, ktoré vďaka The Voice zažil. Neviem, ako vám, ale mne tam bude chýbať. Hlavne to jeho doberanie s Blake-om.

 

 

Adam so svojim milovaným Blake-om

O tomto hovorím

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk