Koho nohy?

pridal WonderWoman 26.5.2019 o 13:53


Dlho sme tu nemali hádanku.

A takúto hádanku sme tu hádam nemali ani nikdy. Väčšinou hádame, komu patria cecky, alebo zadok, ale uhádnuť ľudí podľa ich topánok, to už je vyšší level. A ešte dôležitejšie bude určiť, prečo sú dotyční takto obutí.

Nebudem chodiť okolo horúcej kaše, aj tak som presvedčená, že toto sa uhádnuť skrátka nedá. Nohy na titulke patria Irine Shayk a Bradleymu Cooperovi. Háčik je však v tom, že keď ste si teraz povedali: „Čoo, Irina nosí žabky?“, ste vedľa. Tie žabky nosí Bradley a tie turistické topánky, ktoré by som prisahala, že mám rovnaké z Decathlonu, tak tie patria Irine. Respektíve… Myslíte si, že ide o nejaký interný manželský humor, v rámci ktorého si na deň vymenili topánky? Alebo sa Irina vrátila z túry a pripojila sa k Bradleymu a ich dcérke Lei na prechádzku po slnečnom Los Angeles? Nemôžem si pomôcť, ale tieto otázky ma dnes pália a veľmi dúfam, že mi na ne pomôžete nájsť odpovede.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk