Odhalenie mena á la spôsob ako sa dostať do neba?

pridal NoName 27.5.2019 o 16:11


Je toto spôsob ako sa dostať do neba alebo len spôsob mať čo najoriginálnejšie meno(za každú cenu)?

Kim Kardashian netreba, samozrejme, predstavovať(či?). Kedysi najznámejšia členka KlanuKuriev rodiny, jej miesto prebrala ďalšia umelá ohavakráska, najmladšia sestra Kylie Jenner. Ale späť ku Kimmike, Kim predstavila najmladšieho člena rodiny – chlapca menom Psalm West, ktorého vynosila náhradná matka. Na pohľad celkom katastrofické netradičné meno. Psalm West – Žalm Západný. Vráťme sa pár rokov späť do školy, sedíte v škole a každý vraví svoje meno a zrazu Žalm Západný-Psalm West, ktorý má toho staršieho brata Svätého Západného-Saint West a ešte k tomu sestry Severanku Západná–North West a jej sestra Chicago Západná-Chicago West. Čo by ste na to povedali? Najprv by ste sa pravdepodobne zastavili, že kde sedíte: v škole, v kostole alebo sme už prešli do vyššieho levela a je to konečne nebo? Skôr by ste si pomysleli niečo v tom zmysle, že matke, čo vymýšľala mená, asi padol mech na hlavu alebo jej odobrali kolečko alebo skôr pridali? Snaží sa takto Kim dostať protekciu do neba za jej sextapeminulé hriechy alebo si týmto spôsobom čistí svoje svedomie? Asi len Kim pozná odpoveď alebo je za tým jej milovaný manžel Kanye a konečne sa pri výbere mene usmial? Takže od North aka Severanky sa dostali k Psalm aka Žalmu. Kim s Kris Jenner(ako sa hovorí – Diabol pracuje tvrdo, ale Kris Jenner ešte tvrdšie) asi zmenia orientáciu ich show na kresťanskú, aby mohli zvýšiť sledovanosť, určite by aspoň zaujali. Kim vyvesila fotku svojho syna na Twitter s názvom Psalm West – Žalm Západný (furt mi ide v hlave len wtf, wtf a wtf, toto netreba ani prekladať).

„Krásny Deň matiek. S príchodom nášho štvrtého dieťaťa. Sme požehnaní na mieru. Máme všetko, čo potrebujeme.“

Čo vravíte na mená tejto rodinky? Ktoré by malo zvíťaziť ako najzaujímavejšie meno spomedzi všetkých? U mňa vyhráva za originalitu North, najstaršia dcéra Kim a Kanyeho. Uvidíme či Kim ešte bude pokračovať ďalej zväčšovaním svojho rodu alebo sa len snaží zachrániť svoje rozpadajúce manželstvo.

 

Privítajte na svete Psalma Westa aka Žalm Západný. S bratom budú vystupovať ako skvelé duo Svätý Žalm, týmto isto Kimika získa protekciu tam hore(alebo dole?) To je otázka.

 

Chicago, nazvaná podľa rodného mesta Kanyeho. V rámci možností ešte normálne meno. Svoje dieťa pomenujem asi Bratislava.

 

Malý Svätý aka Saint West aj s hlavou usmievajúceho sa Kanyeho. Takto sa spolu tešia na Žalma Psalma.

 

Malá Severanka aka North West. Vyberala toto meno Kimike, aby sa konečne naučila svetové strany? Mne to celkom pomohlo. Originalita mena asi najlepšia zo všetkých, i keď Saint konkuruje.

 

A tu rodinka, skoro v celej zostave s usmievajúcim sa Kanyem, asi sa tak moc teší z nového potomka.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk