Hologram Whitney Houston ide na tour

pridal NoName 28.5.2019 o 6:46


Či sa to niekomu páči alebo nie.

Je tomu len pár dní, čo spoločnosť BASE Hologram a Pat Houston – švagriná Whitney a správkyňa jej pozostalého majetku spoločne ohlásili novú šou s názvom Večer s Whitney: Whitney Houston, hologramová šou. Internet sa ide zblázniť. Fanúšikovia sa búria. Jej sesternica a speváčka Dionne Warwic sa nechala počuť, že je to blbosť. A nikto s tým nič nenarobí.

„Nemusím mať ani 78 rokov ako uvedená dáma, aby som bola stará konzerva. Pre mňa to bol šok. Akosi mi ušlo, že hologramové koncerty nie sú už nejaký ten piatok novinkou. Vedeli ste, že už v roku 2012 na Coachelle vystupoval Snoop Dog s hologramom Tupaca? Alebo že Roy Orbison, spevák hitu Pretty Woman bol minulého roku post mortem na koncertnej šnúre po Štátoch? Ako hologram? Pod akým kameňom som žila?“

Citovaná švagrina sa vyjadrila, že doteraz odmietala všetky podobné nápady od smrti Whitney v roku 2012 :

„Pre mňa je to o načasovaní. Bolo to veľmi emotívnych sedem rokov. Ale teraz nastal čas byť strategický. “

„Než Whitney zomrela, bolo okolo jej mena toľko negativity. Už to nebolo o hudbe.“ Povedala Pat pre The Times. „Ľudia zabudli, aká skvelá bola.“

Polovica internetu je presvedčená, že je to len zneužívanie Whitneyninho mena, niektorí to označujú za znesvätenie. Iní sa tešia, že ju znova uvidia „naživo“. A ja len rozmýšľam, či by som vedela znovu skákať na koncerte Linkin Park s hologramom Chestera na pódiu, keď mi trvalo dobrý rok zmieriť sa s tým, že už nežije. Čo vy na to?

 

Dione Warwick s Whitney v roku 1989

 

A teraz

 

Pat Houston

 

Vystúpenie Christiny Aguilery s hologramom Whitney v šou The Voice, ktoré sa nakoniec neuskutočnilo pre nedostatočnú kvalitu hologramovej technológie (2016)

 

Vystúpenie hologramu Tupaca na Coachella 2012

 

Roy Orbison hologramové vystúpenie (hologram sa objavuje v 3. minúte)

 

Čo by na to všetko povedala Whitney?

 

Staršie články:

Whitney Houston v priebehu rokov

Whitney Houston už odpočíva v pokoji

 

Zdroje: rollingstone.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk