Elsa Hosk triasla kosťami v Cannes

pridal NoName 30.5.2019 o 13:25


Plavková sezóna začína.

Vlastne tieto hviezdičky a modelky majú plavkovú sezónu nonstop. Keďže im zarába ich vzhľad, nemôžu sa len tak hocikedy spustiť a prežierať sa hranolčekmi a čokoládou. Obľúbená švédska modelka z dielne Victoria´s Secret na udalosti ako je filmový festival v Cannes nemohla chýbať. Zbalila si teda všetky svoje najnovšie dizajnérske handry a šup ho do lietadla smer Francúzsko. Po dlhom a únavnom pózovaní na červenom koberci si povedala, že pôjde pozdraviť kamošov a pozrieť ako sa im býva na francúzskom pobreží. Vybrala si z kufra extra vykrojené plavky, zladila k nim topánky a cupitala na návštevu. Tí jej ale nepožičali žiadnu osušku a tak sa povaľovala na terase len tak bez ničoho. Elsa je dlhá ako týždeň pred výplatou, zrejme sa nezmestila na lehátko. Kto vie. Nejaká tá kostička jej sem tam trčí a na tej drevenej podlahe si akurát tak odrela zadok. Ignác vyzbrojený maskáčovým vzorom cvakol pár fotiek a utekal na autobus – smer redakcia Pikošiek.

PRIPOMIENKA: Reklama na cecky

Váľajúca sa Elsa.

 

Rýchlo sa obúvala, terasa bola rozpálená.

 

Zbadala Ignáca a nahodila rýchlu pózu.

 

Áno Elsa, si krásna.

 

Shanina Shaik s Elsou.

 

Toto sú svadobné šaty ako stvorené pre Courtney Stodden. Tie naľavo samozrejme. Chalaňkovi udeľujem poriadkovú pokutu vo výške 30€ za hnusné tenisky.

 

Letné šaty a pás do dvoch dlaní.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk