Moby len problémy robí

pridal NoName 30.5.2019 o 11:51


To si asi hovorí Natalie Portman.

Natalie, predpokladám, predstavovať netreba. Je to tá okaňa z filmu Leon, kde ju Jean Reno naučil strieľať. Alebo ju poznáte ako Padme Amidalu z prequelov ku Star Wars (ak ste si ju náhodou nepomýlili s Keirou Knightley, ktorá si tam zahrala jej dvojníčku). Vidieť ste ju mohli aj užívať si nezáväzný sex s Ashtonom Kutcherom, baletiť v Black Swan, či vyrovnávať sa s manželovou smrťou v role Jackie Kennedy. Fanúšikovia Marvelu ju asi poznajú ako Thorovu Jane. Ale fakt si myslím, že toto všetko ovládate.
Ja osobne toho až toľko neovládam o druhej osobe, figurujúcej v tejto kauze, a to o Mobym (snáď mi to jeho skalní fanúšikovia odpustia). Jasné, vedela som, že je hudobník, ale to bolo všetko. A hlavne mi nebolo jasné, čo asi tak mohol mať s Natalie, že si ním tá má teraz problém.
Ale zdá sa, že práve to bol kameň úrazu. Moby totiž vo svojej novej knihe tvrdil, že spolu v minulosti chodili, čo Natalie rázne poprela v rozhovore pre Harper’s Bazaar. Vraj bola z Mobyho opisu ich spoločne stráveného času prekvapená, lebo ona by to chodením spolu určite nenazvala. Skôr si pamätá, ako sa k nej, vtedy k tínedžerke, správal neprimerane divne a nevhodne. Okrem toho poopravila Mobyho spomienky- on sám vravel, že v tom čase mal 33 a ona 20, ale podľa Natalie (a aj google jej dáva za pravdu) mala medzi 17 a 18.
Vekový rozdiel 15 rokov podľa mňa nie je až taký strašný (aj keď ja keby som si začala niečo s človekom o toľko mladším, museli by ma zatknúť), ale dôležité je, kedy ten vzťah začne. 17 a 33 mi už príde trochu cez čiaru. 20 a 33 je aspoň o kúsok lepšie, takže možno preto to Moby prezentoval takto. Na poznámku Natalie, že vtedy toľko rokov nemala, nereagoval, zato dosť ho nahnevalo tvrdenie o tom, že podľa nej ich romantický vzťah neexistoval. A nahnevalo ho to až tak, že sa existenciu tohto vzťahu rozhodol dokázať ich spoločnými fotkami z inkriminovaného obdobia. Tie už dnes na jeho instagrame nenájdete, ale asi deň tam boli zavesené. Každý nech si utvorí svoj názor sám, ale mňa teda tie fotky veľmi nepresvedčili, Natalie sa na žiadnej z nich netvári dvakrát nadšene a tiež to vyzerá, že vznikli len orezaním skupinových fotiek. Ak si chcel Moby pomôcť, mal použiť lepšie fotky, ale zase otázne je, či nejaké iné vôbec mal.
Niečo podobné mu pravdepodobne povedal aj člen jeho PR tímu, pretože už deň po zverejnení jeho nepriestrelných dôkazov sa na Mobyho instagrame objavil nový príspevok. V ňom sa najprv chvíľu venoval ospevovaniu Natalie, jej krásy, inteligencie a aktivizmu (ak náhodou neviete, Natalie je už roky vegánka a zasadzuje sa o práva zvierat) a nakoniec sa ospravedlnil za to, že s ňou veci dopredu nekonzultoval, kým o nich vo svojej knihe začal písať. No a dostal sa aj k ich vzťahu ako takému, pričom povedal, že sa asi mal k Natalie správať s väčším rešpektom, keďže predsa len bol o tých 14 rokov starší. Akési jasné vyjadrenie, či spolu teda skutočne chodili, alebo nie, chýba. Ale keďže sa rozhodol Natalie ospravedlniť, máme to chápať asi tak, že sa prijíma jej verzia príbehu. Tak snáď mu teraz odpustí.
Ja si ale neodpustím poznámku, že Moby vo svojom ospravedlnení trikrát spomenul názov svojej novej knihy. Neukrátim o to ani vás- kniha sa volá Then It Fell Apart, a už si ju môžete aj kupovať. Predávať sa bude asi dobre, celá táto kauza jej určite zvýšila publicitu. Myslíte, že o to tu celý čas išlo? Moby pôvodne tvrdil, že s Natalie aj po rozchode ostali kamaráti, takže sa teoreticky mohli dohodnúť, že mu takto pomôže. Síce sa mi Natalie nezdá ako osoba, ktorá by vyvolávala škandály len kvôli predaju kníh, ale o celebritách radšej neradno mať ilúzie.

 

Ak ste náhodou podobne ako ja, zabudli, akú tvár si priradiť k menu Moby, toto je on v časoch svojej asi najväčšej slávy. Túto fotku tiež použil ako dôkaz svojho vzťahu s Natalie.

 

Ďalší Mobyho dôkaz. Tu vyzerá ako nekonvenčný učiteľ, ktorý svojej obľúbenej študentke odovzdáva tortu za najlepšiu slohovú prácu.

 

Na internete sa objavila už aj originálna neorezaná verzia fotky. Moby a Natalie sú tu s členmi skupiny The Roots. Ktovie, či si tí mysleli, že prekazili romantické rande.

 

Zdroj: buzzfeed.com,  buzzfeed.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk