Nedoriešené veci po rozchode

pridal WonderWoman 31.5.2019 o 18:18


Títo dvaja exoti…

Pamätáte si ešte na túto feťácku dvojicu? Rozišli sa len koncom apríla, ale som si istá, že mnohí si už na nich ani nespomenú. Ani sa nie je čo čudovať, niečo tak ohyzdné si človek nechce držať v pamäti.

Každopádne, vzťah Belly Thorne a rappera Mod Sun-a je už minulosťou. Bella sa medzitým cmučkala s novým chlapíkom a Mod Sun? Ten zatiaľ poctivo abstinoval. Tvrdí, že už vyše 17 dní sa nedotkol alkoholu ani drog a že je jedným z tých ľudí, ktorí sa začínajú čoraz viac starať o seba a o svoju budúcnosť. Možno práve preto vyzval Bellu, aby si prišla po posledné veci, ktoré u neho stále má a že ak to neurobí, zavesí ich na Ebay. Nuž… ja neviem, ale nemyslím si, že je legálne predávať na Ebay-i trávu a kokaín. Čo iné by si asi tak u neho mohla Bella nechať? Veď keď ho to láka a nechce byť pri zdroji, nech to spláchne do záchoda a hotovo. Alebo nech to Belle prehodí cez plot, určite si to tam nájde.

 

A taká láska to bola…

Náš abstinent







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk