Sexoš na dnes

pridal NoName 31.5.2019 o 15:05


Dámy a …. dámy. Pozor! Toto je sexoš v kilte!

Tak tento škótsky herec mi bol ešte donedávna neznámy. Posledné roky sa táto krivda napravila a ku mne sa dostal sexoš so škótskymi koreňmi menom Sam Heughan. Kašľať na krkolomné priezvisko, tohto chlapa budete milovať!

Sama som spoznala vďaka historickému seriálu Outlander. Hoci už vyšli štyri série u nás nie je až taký známy, keďže naše skvelé televízne stanice pokiaľ dajú niečo tak skvelé ako tento seriál, tak ho šupnú do vysielania popolnoci. Veď miliónta repríza Kobry 11 bude mať zrejme vyššiu sledovanosť, než novinka, ktorá “letí” všade inde vo svete.

Seriál Outlander alebo Cudzinka rozpráva príbeh zdravotnej sestry Claire, ktorá je na druhej svadobnej ceste so svojim manželom Frankom v Škótsku a to krátko po konci druhej svetovej vojny. Obnoviť vzťah potom ako ich na niekoľko rokov rozdelila krutá vojna sa im darí až do chvíle, kým sa Claire nedotkne zvláštneho kameňa na tajomnom mieste, ktoré ju prenesie dvesto rokov do minulosti. Tu sa ocitá v krutej dobe, kedy Škóti sú pod nadvládou Angličanov a rozhodnú sa proti nim bojovať. Medzi týmito bojovníkmi spoznáva mladého ryšavého Jamieho Frasera. Hoci sa Claire stále túži vrátiť k milovanému Frankovi, veľmi rýchlo zistí, že ju niečo ťahá k Jamiemu.

Ďalej spoilerovať nebudem, tak ak máte radi historické a romantické seriály – jednoznačne musíte pozrieť tento. Dobrodružný príbeh lásky s poriadnou dávkou horúcich scén na pozadí Škótskej divočiny v 17. Storočí. To je kombinácia!

Poďme späť k Samovi. Keďže je to sexoš v kilte, tak on stvárňuje spomínaného Jamieho Frasera. Pozrieť ste si ho mohli aj v minuloročnej komédii s Milou Kunis pod názvom Špión, ktorý ma dostal. Tento rok Sam oslávil svoje 39 narodeniny a je nepochybne na vrchole svojej formy. Sam však nie je iba herec. V roku 2015 začal s My Peak Challenge, prostredníctvom ktorej zbiera peniaze na charitatívne účely. Napríklad začiatkom tohto roka Sam žiadal cez sociálne siete prispieť na charitu, pričom jeden z prispievateľov mohol vyhrať romantické rande s ním v Škótsku. Samozrejme, nech ste boli kdekoľvek na svete, Sam platil všetky náklady ako letenka či ubytovanie v Škótsku. Týmto spôsobom vyzbieral takmer tri milióny.

Na neho sa proste pozerá naozaj s pôžitkom. I keď jedno sklamanie som pri Samovi zažila a to keď oznámil, že je v skutočnosti blonďák a ryšavú hrivu má iba v seriály.. Auč!

Tak a teraz – pokochajte sa!

 

 

 

 

 

Zdroje: goldderby.com, glamour.com, screenertv.com, pt.fanpop.com,  townandcountrymag.com,  topnudemalecelebs.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk