Brooklyna Beckhama a jeho frajerku oddeľovala ochranka

pridal NoName 1.6.2019 o 9:58


Trošilinku totiž urobili scénu.

Pokojný obed v reštaurácii hotela Martinez vo francúzskom Cannes – slnko svieti, vodka láka, no lepšie to ani nemôže byť. Platíte za to majland a dokonca na vás čašník dnes ani nenapľul za to, že francúzsky sa viete opýtať len na záchody. Proste raj na zemi. No zrazu niekto ziape a plače a robí scénu a vy máte chuť napchať im vaše lahodné foie gras dolu ich krkom, len aby už konečne sklapli. Vy sa nestaráte, že majú sotva dvadsať, že prežívajú milostnú krízu ako ešte nikto nikdy pred nimi, ani že sa vám zdajú vzdialene povedomí – teda aspoň ten chlapec. Asi zase nejakí kvázi-herci, akých je teraz v Cannes toľko, že ich môžu zadarmo rozdávať ako reklamné letáky. Konečne prichádza nasrdená hlavohruď a rozčúlených milencov vynáša pred dvere päťhviezdičkového hotela – tam sa môžu mlátiť, koľko chcú a nikto si ich viac nebude všímať. V tom sú Francúzi takmer rovnako dobrí ako v Perrier-Jouët, ktoré vám práve čašník s úsmevom dolial.

Teraz bez srandy. Nemôcť sa ani do krvi pohádať bez toho, aby som nebola na druhý deň vo všetkých novinách stojí za starú belu. Brooklyn to má o to ťažšie, že jeho rodičia sú, kto sú. Prvé, čo majitelia hotelov, v ktorých spraví so svojou aktuálnou frajerkou scénu nevolajú políciu, ale jeho matku. A to mi prepáčte, ale kvalitne naštvanú Victoriu ako svoju svokru si ani nechcem predstavovať.

Zdroje uvádzajú, že problémy medzi nimi spôsobuje Brooklynov pôvod ako syna svojich rodičov a na jeho strane zase žiarlivosť. Nech už to znamená čokoľvek. Šarvátky na verejnosti sú u nich zdá sa zvykom – naposledy sme mohli vidieť uslzeného Brooklyna počas emocionálnej debaty s Hanou minulý mesiac. Mimo týchto verejných výstupov sú ale ako hrdličky, tak uvidíme, ako dlho im to vydrží. Snáď aspoň pre tohtoročné Cannes si už drámu vyčerpali.

 

Fotky z Hanninho instagramu

 

 

Hana Cross

 

 

 

Spoločne v posledných dňoch na Riviére, tu na súkromnej večeri Formuly E, organizovanom Alejandrom Agagom vo štvrtok večer

 

Plačkanie v Los Angeles minulý mesiac

 

Zdroj: dailymail.co.uk, Instagram







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk