Najštýlovejšie celebritné detváky

pridal NoName 1.6.2019 o 14:53


Koľko z nich skončí na odvykačke?

Väčšina bežných matiek je spokojná, keď ich deti nemajú na oblečení zvyšky raňajok. Vôbec ich netrápi, že tepláky neladia s tričkom, decentná dierka na ponožke nie je žiadna katastrofa. Bežné matky totiž vedia, že deti sú deti a ani pri najväčšej snahe neostanú čisté dlhšie než päť minút. Sú však matky (a ockovia), ktoré si zo svojich detí urobili módny doplnok. Dieťa im nahrádza mini čivavu či kabelku, zladia si s ním šaty a pyšne ho ukazujú paparazzom. Ľudia, nerobte si deti len kvôli srdiečkam na instagrame. Priemerne pekný pes vám zarobí toľko isto páčikov ako dieťa. A o pár rokov ho nebudete musieť posielať na odvykačku.

Ale nie o tom som chcela. Šťastný Deň detí prajem! Nielen vám, ale aj týmto krásnym deťom, ktoré majú tú smolu, že sa narodili známych rodičom. Skúste si tipnúť, komu tieto dietky patria.

 

Koho je dieťa naľavo?

 

Kingston Rossdale

Dívate sa na najstaršieho syna Gwen Stefani, Kingstona Rossdale. To napravo je jeho priateľka. Tento rok oslávil Kingston sladkých 13 a pokojne by mohol spievať v nejakej boyband. Vyzerá to tak, že si na výzor potrpí asi najviac z Gweniných synov, ale to môže byť spôsobené aj nastupujúcou pubertou. Jeho otcom je hudobník Gavin Rossdale, s ktorým sa Gwen rozviedla v roku 2016 po nezvyčajne dlhom, 14-ročnom manželstve.

Tu máme aj celú šťastnú rodinku, už bez tatka.

 

 

Koho dieťa?

 

Anja Louise Ambrosio Mazur

Anja vznikla zmiešaním prvotriednych génov modelky Alessandry Ambrosio a podnikateľa Jamieho Mazura. Ako to už býva, rodičia spolu nežijú a malú Anju a jej brata Noaha vychováva Alessandra. Anja má už desať rokov a rastie z nej veľká kočka.

Aj táto rodinka je už bez tatka.

 

 

Koho dieťa?

 

James Reynolds

Áno, toto je dcéra Ryana Reynoldsa a Blake Lively. Ryan a Blake by mali dostať nejakú špeciálnu cena za najdebilnejšie meno pre dieťa. Pretože nazvať dcéru James, by malo byť trestné. Malá James svoje kučeravé vlasy údajne zdedila po Blake, ktorá v detstve vyzerala rovnako. James má štyri roky a malú ségru Inez. V jej prípade sa rodičom podarilo trafiť ženské meno. Gratulujeme.

S ockom na prechádzke.

 

 

Koho dieťa?

 

North West

Toto ste asi dali s prstom v nose. Kýva vám North West, najznámejšie decko pochádzajúce z lona Kardashianského. Nechcem si ani predstavovať, v akých podmienkach to dievča vyrastá. Aké to asi je, keď každý deň mávate na davy Ignácov, ktorí vás fotia, akoby ste boli to najdôležitejšie dieťa na svete? North má ďalších troch súrodencov a to je asi dobre. Súrodenci vám vždy dajú pocítiť, že ste obyčajná sračka, a že vôbec nezáleží na tom, kto sú vaši rodičia. (pretože oni majú tých istých)

Šťastná rodinka, štvrtý potomok , Žalm, zatiaľ nie je veľmi fotogenický.

 

 

Koho dieťa?

 

Harper Seven Beckham

Ani v tomto prípade ste pravdepodobne nezaváhali. Tvorivú ruku Victorie Beckham je vidieť už z diaľky. Keď sa pozerám na malú Harper mám pocit, že vyliezla z hororu. Vyzerá ako také to milé, záhadné dievčatku žijúce v starobylom dome, ktoré vám pošepká do ucha, že v noci si pre vás prídu. ONI. Harper je dôkazom, že obliekať a stajlovať malé dievčatko ako dospelú ženskú s permanentnou depresiou, nie je dobrý nápad. Pozdravujem Victoriu.

Na módnej prehliadke svojej mamky. Harper by sa radšej mala inšpirovať šatníkom Anny Wintour

 

 

Koho dieťa?

 

Blue Ivy Carter

Dcéra Beyoncé a Jay-Z-ho nám už tiež poriadne narástla. Tento rok oslávila 7 rokov. Zdá sa mi to ako včera, keď sa šírila konšpiračná teória, že Beyoncé vlastne vôbec nie je tehotná a Ivy vynosila náhradná mama. Pamätáte? Škoda, že Blue Ivy nepodedila viac génov po božskej Beyoncé a podobá sa skôr na otca. Dúfam, že dvojičky Sir a najmä Rumi budú mať väčšie šťastie.

 

 

Koho dieťa?

 

Suri Cruise

Jasné, je to Suri, dcéra Katie Holmes a Toma Cruisa. Vyrástla z nej veľmi pekná a sympatická slečna. Pamätáte si, aké oduté decko to bývalo? Je obdivuhodné, že napriek toxickému prostrediu, v ktorom vyrastala, jej z očí nesrší šialenstvo. Good job, Katie.

S mamčou majú veľmi podobný vkus.

 

Koho deti?

 

Harper a Gideon Burtka-Harris

Chutné dvojičky, ktoré vychovávajú ich nevlastní tatkovia Neil Patrick Harris a David Burtka. Zdá sa, že Neil a David si na štýl svojich potomkov potrpia. Harper a Gideon vyzerajú na prvý pohľad veľmi šťastne, na rozdiel napríklad od Angelininých a Bradových narušených puberťákov. Tým sa chcem takto verejne vyznať, že mi nevadia páry rovnakého pohlavia, ktoré spoločne vychovávajú deti. Čo vy?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk