Najproblémovejšie deti celebrít

pridal NoName 2.6.2019 o 21:31


Keď sme tu už mali ten deň detí.

 

Byť celebritným deckom nie je med lízať. Kamery na vás mieria, odkedy sa prvýkrát pokadíte do plienky a neprestanú nikdy, ani keď vás už tretíkrát odvážajú v policajnom aute do väzby. Nemáte ani to základné detské právo, aby sa za vás rodičia hanbili tak normálne – v súkromí širokej rodiny, susedov a polovice dediny. Jediný spôsob, ako sa tomu vyhnúť je zrejme žiť dokonalý život. Stavím sa, o čo chcete, že aj mladí v tomto článku by stokrát radšej vyfasovali jednu výchovnú od otca, než vidieť svoj ksicht po všetkých novinových stánkoch.

Pozrime sa na zopár takých, ktorým sa nie tak celkom darí viesť príkladný život. A možno, až tak prísne nesúďme. Veď to, že je mamka/tatíček slávna osoba neznamená, že sú v skutočnosti aj použiteľní rodičia, že?

 

Jaycee Chan – syn Jackieho Chana

Jaycee bol medzi zatknutými počas veľkého policajného drogového zásahu v roku 2014. V jeho byte našla čínska polícia viac než 100 g marihuany a vzhľadom na miestne zákony čelil možnému odňatiu slobody na doživotie, v najhoršom prípade dokonca trestu smrti. Nakoniec skončil len so 6-mesačným väzením, ale Jackie Chan sa v neskoršom interview vyjadril, že trest smrti za drogové trestné činy plne podporuje – v roku 2009 bol ambasádorom čínskej vlády za boj proti drogám. Irónia, nie?

 

Chet Hanks

Syn Toma Hanksa a Rity Wilson, rovnako ako vyššie uvedený Jaycee, mal vždy blízko k drogám. Najväčší škandál ale spôsobil v roku 2015, kedy pod ich vplyvom spôsobil dopravnú nehodu, následkom ktorej istý Moogan z Californie utrpel vážne fyzické a emocionálne zranenia. Aspoň tak to tvrdil vo svojej žalobe, ktorú smeroval aj voči Tomovi Hanksovi a Rite, keďže podľa jeho názoru boli zodpovení ako majitelia auta a rodičia, ktorí plne vedeli o Chetovej závislosti a nechali ho riadiť auto aj napriek tomu. V roku 2018 bolo konanie prerušené za účelom dosiahnutia mimosúdnej dohody.

 

Weston Cage

Syn Nicolasa Cage-a a jeho ex Christiny Fulton bol v roku 2011 zatknutý za domáce násilie voči svojej prvej žene Nikki Williams a dlhodobo bojoval so závislosťou na alkohole. V roku 2015 sa zaprisahal, že kvôli svojmu synovi prestal piť, pretože to údajne nestálo za to. V roku 2017 bol zatknutý po policajnej naháňačke, ktorá skončila zaparkovaním jeho auta v strome. Namerali mu dvojnásobnú hodnotu alkoholu v krvi, než bola vtedy štátom dovolená.

 

Bobbi Kristina Brown

Dcéra Whitney Houston a Bobbyho Browna dostala do vienka lásku rodičov k drogám a v roku 2012 bola prichytená na videu požívajúc kokaín. V roku 2015 ju našli bez známok vedomia vo vani a takmer pol roka nato bola v kóme. V júli toho istého roku nakoniec zomrela.

 

Marston Hefner

Syn Hugha Hefnera bol v roku 2012 zatknutý za ublíženie na zdraví voči svojej vtedajšej frajerke, playmate Claire Sinclair. Bolo mu uložené vyhýbať sa jej a zúčastniť sa 52-týždňového programu proti domácemu násiliu. V rozhovore pre GQ z roku 2008 sa vyjadril, že vyrastať ako syn Hugha Hefnera znamenalo vyrastať obklopený nahými ľuďmi, čo ho vraj nenávratne poznamenalo.

 

Zdroje: ranker.com, bbc.com, kdramastars.com, dailymail.co.uk, eonline.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk