Chris vo vlnách

pridal NoName 3.6.2019 o 6:33


Na austrálskej Byron Bay.

V Austrálii som nikdy nebola, takže moje predstavy o nej pochádzajú z kníh a filmov. Hlavne mi v pamäti utkveli Vtáky v tŕní, a to, ako tam bolo stále sucho, všetci sa strašne potili, piesok im fúkal do ksichtov a nonstop ich žrali komáre. Chris Hemsworth však ponúka inú, oveľa atraktívnejšiu verziu Austrálie. Sem by som sa snáď aj išla pozrieť, tuším ma presvedčil. Čiže vlastne Chris funguje nielen ako herec, ale aj ako akýsi ambasádor celej svoje rodnej hrudy.

A okrem toho všetkého myslí Chris aj na svojich fanúšikov, lebo vďaka jeho surfovaniu teraz disponujeme fotkami. Je mi záhadou, ako dokáže surfovať a ešte pritom aj vyzerať dobre, a to aj s mokrými vlasmi, pričapenými na hlave a sústredeným výrazom na tvári. Ale dáva to.

Tvrdiť, že surfovanie sa nieslo len v duchu prehliadky Chrisovho tela, ale nemôžem tvrdiť. Vo vode totiž strávil čas aj so svojou dcérou, ktorú si vyložil na chrbát a surfoval s ňou, lebo ona sama asi ešte surfovať nevie. Si myslím. Ale možno sa mýlim a malé Austrálčatá sa učia surfovať hneď zamladi, spolu s tým, ako rozoznať jedovaté pavúky od tých menej nebezpečných, ako zneškodniť hady, krokodíly, Hugh Jackmana a tak. Takže možno malá Hemsworthová len trávila príjemný čas s tatom. Ja ale stopercentne surfovať neviem, čiže nabudúce by mohol odniesť mňa.

Inak Chris nedávno začrel aj do biznisových vôd, a teraz stojí za appkou Centr. Tá má sprostredkovávať online prístup ku špičkovým trénerom, čo má ľuďom celé posilňovanie uľahčiť. Toto celé nám pripomína Daily Mail, asi aby sme si nemysleli, že Chris je len sexi a (vyzerá že) dobrý otec. Pekný pokus, Daily Mail, ale neviem úplne, či to vyšlo.

 

Blbé vlasy sú, sústredený výraz je, ale funguje to. Asi to zachraňuje ten obtiahnutý oblek

 

Čo je problém, Chris? Slaná voda v očiach? Či si len vyprázdňuješ močový mechúr do neoprénu?

 

Všetko je to veľmi pekné, len stále čakám, kedy sa v tej vlne objaví žraločia plutva

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk