Spice Girls na turné a prvé problémy

pridal NoName 4.6.2019 o 21:57


Minule sme tu čítali pikošky o Geri a Mel B ako si v časoch najväčšej slávy spolu údajne užívali. Asi sa nedopátrame k tomu, či to je pravda, ale keďže sú momentálne na turné, môžu si spolu zašantiť znova.

Pikošku o ich spoločnom šantení nájdete Tu!

Turné bolo ohlásené ešte počas minulého roka a bolo známe aj to, že Victoria sa na ňom nezúčastní. Nikto sa nad tým ani nečuduje, Vicky ma šťastnú rodinu, a skvelo rozbehnutý fashion biznis.
Turné je naplánované na 13 koncertov okolo Spojeného kráľovstva a zakončí sa 15. júna v Londýne. Turné, ale od začiatku sprevádza smola a technické problémy (asi nie úplne rovnaké “technické problémy” ako mala Nicky Minaj v Bratislave, že áno?) .
Spajsky síce spievať vedia, ale fanúšikovia sa sťažujú na nekvalitné ozvučenie. Vyvrcholilo to koncertom v Cardiffe (Wales). Už počas koncertu začali niektorí fanúšikovia odchádzať a iní zas po koncerte zdieľali nasraté tweety o “mokrom mikrofóne” (aké veľavravné haha) “hroznom zvuku” a niektorí žiadali späť svoje peniaze.
K incidentu sa vyjadrila aj Mel B, ktorá sa všetkým ospravedlnila za technické problémy, počas prvého koncertu. Dúfajme, že technické veci sa doriešia a ľudia si užijú svoje idoly z rokov 90-tych. Mimochodom, aj mňa pri pisaní tejto pikošky pochytila nostalgia a idem si pustiť nejaké ich piesne. Ja som vždy bola Baby Spice, a čo vy? Dajte vedieť v komentoch.

 

 

 

 

 

 

Inkriminované video, kde môžte sami posúdiť kvalitu zvuku :

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk