Ashley Graham a jej celulitída

pridal NoName 5.6.2019 o 11:07


Spomenie si niekto na ikonickejšiu dvojicu?

Ale nie, no. Ashley Graham nejakú tú celulitídu určite má, ale všetko je relatívne. Ak si ju porovnáte s Tess Holliday, Ashley z toho vyjde skoro ako anorektička. Ale tou nie je, hoci pre magazín Harper’s Bazaar priznala, že občas zápasí s nízkym sebavedomím.

Trápi ju už spomínaná celulitída, nie práve najštíhlejšie vyzerajúci chrbát (Ashley mi môže ďakovať, že som to prepísala takto, lebo najprv som to mala preložené ako tučný chrbát, ale rozhodla som sa byť trošku milá), ale je odhodlaná ďalej verejne rozprávať o týchto problémoch.

„Otvorilo to dvere iným ženám, aby sa podelili o svoje neistoty. Ak ich pociťujeme všetci, prečo na ne kladieme dôraz? Nikdy som nechodila na terapiu, ale tieto rozhovory naozaj pomáhajú.“

S týmto vyjadrením dosť bojujem. Áno, je to krásne, že celebrity nepredstierajú, že tá vyfotošopovaná fotka na titulke nejakého časopisu je skutočnosť, ale skoro rovnako ma otravuje, keď sa tvária, že sú vlastne úplne takí istí, ako my ostatní. Niečo ako keď Jennifer Lawrence na začiatku svojej kariéry vo všetkých interviews vravela, že je úplne obyčajná baba, čo má rada pizzu a najradšej nosí tepláky. Možno to tak naozaj je (kto už len nemá rád pizzu a tepláky), ale postupom času mi to začalo pripadať, že to bežné dievča je tiež len nejaká rola, ktorú nonstop hrá. S Ashley je to podobné, je úplne normálna, pretože má celulitídu a tučný chrbát (ha).

Ale povznesme sa nad to a pokračujme. Ashley tiež prezradila, že pozitívne vnímať svoje telo (okrem občasných momentov, keď si spomenie na tie nedostatky) ju naučila jej mama Linda. Tá jej vraj pomohla vymyslieť, affirmations, čiže vyhlásenia, ktoré sú vraj dobré na zvyšovanie sebavedomia. Alebo teda minimálne Ashley to pomohlo. Neviem, ale toto mi príde ako taký typický americký výmysel. Neviem si predstaviť, že by som sa na seba so všetkou serióznosťou pozerala do zrkadla a nahlas si vravela „Som odvážna, som brilantná, som krásna, som hodná všetkého a milujem sa“. A nie, takéto básnické črevo nemám, to sú frázy, ktoré pomohla Ashley pripraviť jej mama. Vy by ste to zvládli? Lebo ja by som sa asi začala smiať, už len pri tom, že som brilantná. Len by ma pritom nemohol vidieť nijaký Američan, lebo by mi hneď diagnostikoval úzkosť, nulové sebavedomie a depresiu, a odporučil mi terapeuta.

Každopádne Ashley nehovorila len o svojom tele, podelila sa aj o informáciu, že so svojím manželom ešte neplánujú deti, vraj sa na to zatiaľ necíti dosť stará. Niečo na tom bude, podľa módy, zavedenej inými celebritnými matkami, je skoro adolescentka. Spomeňme si na Rachel Weisz, ktorá rodila v 48 rokoch a Brigitte Nielsen, ktorá mala fucking 54, keď sa jej narodila dcérka. Ashley má len slabých 31 rokov, takže jej ich tak cca. 20 ostáva. Rob, ako len chceš, Ashley. A aby si nepovedala, že ťa iba kritizujem, do tváre si veľmi pekná. Howgh. Vlastne pardón. To už dnes nemôžete vravieť, lebo je to vraj politicky nekorektné a neúctivé k Indiá…pôvodným obyvateľom Ameriky. Takže…Amen.

 

Úplne obyčajná Ashley nám týmto záberom dokazuje, že nežije len zo šťavy ginka biloby a energie vesmíru, ale *zhíknutie* aj normálne konzumuje jedlo!

 

(Zatiaľ) bezdetný párik

 

Celé plavky sa mi náhodou páčia. Ale keď som si naposledy také obliekla na kúpalisko, otec sa ma spýtal, či viem o tom, že už nežijeme v päťdesiatych rokoch. Ok.

 

Ashley a guru pozitívneho myslenia Linda. Inak zdá sa mi to, alebo tu vyzerá Ashley akosi štíhlejšie? Možno tie affirmations fakt fungujú.

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk