Chris Hemsworth si dáva pauzu

pridal WonderWoman 5.6.2019 o 20:55


Hollywood vymení za rodinný život.

Ách, tento chlap. Bude mi veru chýbať. Už len jeden film s ním nás čaká a potom dlho nič nebude. Lebo milostivý pán sa rozhodol, že sa bude radšej venovať rodine, ako obšťastňovať ženské oči  na kinových plátnach. Sebecký, do seba a do svojej rodiny zahľadený chlap! Že ho hanba nefacká.

Samozrejme, že srandujem a Chrisovi aj jeho rodine doprajem, aby mali čas len pre seba. Veď čo je viac, ako tri malé chutné deti a krásna manželka? Tristan, Sasha, Indiana Rose a ich mama Elsa sa môžu tešiť, že minimálne do konca roka budú mať Chrisa iba pre seba. Pre austrálsky denník The Daily Telegraph totiž prezradil, že dovtedy neplánuje nakrúcať žiadne filmy, chce byť vo svojom milovanom Byron Bay a chce byť len doma s deťmi. Sú podľa neho vo veľmi dôležitom veku (dvojičky majú 5 a India 7) a uvedomujú si, keď odchádza z domu častejšie ako predtým. „Ak by ste sa ma pred desiatimi rokmi spýtali, čo by bol môj vysnený scenár, bolo by to niečo takéto. Môžem len sedieť, užívať si to a vážiť a prestať sa naháňať.“ A viete čo? Ak by vám Chris veľmi chýbal, vždy si môžete zaletieť do Austrálie a stalkovať ho, ako surfuje vo vlnách alebo bicykluje bez trička. Vždy je tu tá možnosť.

 

Odteraz už len takto







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk