Noví rodičia

pridal NoName 5.6.2019 o 3:25


Prvého spoločného dieťaťa.

Kate MaraJamie Bell majú dcérku. Narodila sa nevedno kedy, lebo Kate pred pár dňami zavesila na instagram fotku bábätkovských nôh s tým, že nový člen ich rodiny sa dostavil niekoľko týždňov dozadu. Takže necelé dva roky od svadby sú, už traja. Vlastne štyria, lebo Jamie má dieťa aj z predošlého manželstva s Evan Rachel Wood– päťročného syna, ktorý je teraz, už veľký brat.

Priznávam, že nejaké tehotenské fotky som si všimla, ale tento párik celkom úspešne uniká prílišnej pozornosti médií. Preto sa samotné tehotenstvo definitívne potvrdilo, až vo februári na Oscarovej afterparty Eltona Johna, kam prišla Kate aj s vtedy asi päťmesačným bruchom. Inak sa o ňom špekulovalo, už začiatkom januára na Golden Globes, pretože si tam údajne v rade na záchody Emily Blunt všimla, že Kate akosi podrástli prsia. Celkom milý rozhovor, nie? Však aj celebrity sú len ľudia, tak čo by to Emily neokomentovala. Ja som raz na gympli zažila niečo podobné, prišla som na záchod, a spolužiačka si akurát robila tehotenský test. Ani som sa jej nepotrebovala pozerať na prsia, ale určite boli tiež väčšie. Keď už nič iné, je aspoň povzbudivé vedieť, že je tu vždy aj táto možnosť, ak zlyhá pushupka.

Inak ako sa tak pozerám na Katinu zverejnenú fotku, rozmýšľam, či to nemá byť reakcia na princa (je to princ, alebo nie? Už sa v tom strácam) Archieho a jeho nohy. Tie Meghan tiež zavesila na instagram pri príležitosti Dňa matiek. Môže to byť náhoda, alebo nemusí. Rodičom, ale každopádne gratulujem, ja osobne ich podporím tak, že si pôjdem pozrieť Jamieho nový film Rocketman. V ňom si zahral Bernieho Taupina, dlhoročného kolegu Eltona Johna, ktorému otextoval väčšinu pesničiek. Ktovie, či tam bude taký dobrý, ako keď zamladi baletil v role Billyho Elliota.

 

Oscarová party Eltona Johna. Tu už bolo tehotenstvo potvrdené.

 

 

Hore príspevok Meghan a dole fotka od Kate. Robia si z Meghan srandu, alebo je to náhoda a teraz sa narodenie dieťaťa zvykne oznamovať takto? Povedzte, nech viem, ako to v budúcnosti mám oznámiť ja.

 

Párik na prechádzke, fotka je zo siedmeho mája. Kate celkom úspešne zakrýva manžel, ale nevidím tam brucho, takže malá bola už asi v tom čase na svete.

 

Malý bonus: Kate na tohtoročných Golden Globes. Spoznali by ste, že je tehotná, alebo oplýva Emily Blunt superschopnosťou?

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk