Lindsay Lohan chystá novú hudbu

pridal NoName 6.6.2019 o 20:21


Buchnite šampanské.

Lindsay je v poslednom čase naozaj vyťažená. Najprv zvládla zhejtovať Zendayu za šaty, čo mala oblečené na MET Gala, že vraj Claire Danes to spravila pár rokov dozadu oveľa lepšie. Ak neviete, tak Zendaya bola oblečená ako Popoluška (tá od Disneyho, nie ako Libuše, aj keď to by mohol byť zaujímavý look), dokonca mala so sebou aj vílu kmotričku. Jasné, že to bolo celé prehnané, ale taká bola téma, takže Zendaya bola oblečená podľa mňa dobre. Claire mala v roku 2016 na Met Gala na sebe modré šaty od Zaca Posena, ktoré mali v sebe akési optické vlákna a teda svietili (viac to odo mňa vysvetliť nechcite, proste svietiace modré šaty). Téma bola vtedy Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, čiže móda v dobe technológie. Zendayine šaty boli tiež svietiace, tak Lindsay, už porovnáva. Aj keď podľa mňa Zendayu, by ste si nemohli s ničím pomýliť, lebo bola jasne za Popolušku, pri Claire mi to zase až také jasné nepríde, proste má nejako technicky vytunované tie šaty, ale nemusí to byť práve inšpirácia Popoluškou.

Myslím si však, že Lindsay musí mať veľmi rada rozprávky, hlavne disneyovky. Ak s nimi niečo súvisí a ona do toho niečoho nie je zapojená, zamontuje sa tam aj sama. Tak to bolo teraz s Popoluškou, a aj s magazínom Paper, kam pred nejakým časom nafotila obálku na štýl najznámejších Disney princezien. No a nezabúdajme na to, že sa dlho snažila o úlohu Ariel z Malej morskej víly. Teda vlastne neviem, či sa o ňu naozaj snaží (lebo to naznačuje chodenie na kastingy a tak), ale minimálne na twitteri a instagrame vypisuje, že jej to jej rola snov. Lebo má, tak ako Ariel, tiež ryšavé vlasy. Proti tejto logike nemôžete bojovať, ale bohužiaľ to Lindsay nejako nevychádza. Hoci sa chystá nová live-action verzia aj tejto Disneyovky, nikto jej úlohu neponúkol. Lindsay sa ale nechala počuť, že svojho agenta bude otravovať dovtedy, kým sa to nezmení. A sklamaním pre ňu určite je, že Hollywood Bowl chystá live verziu tejto rozprávky a hlavnú úlohu nebude hrať ona, ale Lea Michele. Ktorá ani nemá správnu farbu vlasov! Verili by ste tomu? Ale Lindsay sa stále nevzdáva. Vraj ako herečka bude aktívna, kým si nezahrá svoju vysnívanú rolu.

Veľká škoda, že si na Lindsay nikto nespomenul, keď natáčali seriál Once Upon a Time, alebo Kde bolo tam bolo. Tam sa totiž rozprávkové postavy ocitli v bežnom svete. Snehulienka bola učiteľka v škole, Popoluška na materskej, Červená čiapočka čašníčka v bistre, a podobne. Lindsay by tam super zapadla, nič by si ani nemusela robiť s vlasmi, ani meniť šatník. Určite by jej tú úlohu prispôsobili na telo a Ariel by určite mohla chodiť na párty. Len by teda asi musela nechať Popolušku na pokoji.

Inak keď som si prečítala, že Lindsay nepôjde do dôchodku, kým si nezahrá Ariel, musela som sa naozaj zamyslieť. Nejako som nevedela, že ešte stále hrá (okrem mne na nervy). Ale keď to tvrdí, asi to tak bude. Okrem iného, Lidsay aj spieva. Táto jej kariéra dlhší čas zapadala prachom, portál justjared tvrdí, že posledná pesnička s titulom Bossy vyšla v roku 2008 a posledný album A Little More Personal (Raw) dokonca v roku 2005. Nič sa ale nebojte, teraz je už Lindsay opäť v štúdiu. Na instagram odtiaľ pridala fotku a na twitteri fanúšikom odovzdala správu v znení: Hard at Work. Znamená to asi, že ťažko pracuje na novej hudbe. Alebo žeby to bol názov pesničky? A čo myslíte, bude to pesnička o Ariel?

 

Zendaya na MET gala

 

Lindsay kritizuje

 

Lindsay má pravdu v tom, že Claire mala naozaj pekné šaty

 

Lindsay ako Snehulienka pre decembrové vydanie vlaňajšieho magazínu PAPER

 

Lindsay ako Šípková Ruženka, alebo v Disney verzii, Aurora

 

Popoluška Lindsay. Claire Danes síce pochválila, ale možno si celý čas myslela, že najlepšou Popoluškou je ona sama.

 

Lindsay vo svojej vysnívanej úlohe. Zatiaľ však len pre PAPER magazín.

 

Lindsay vyjadruje rozhorčenie z obsadenia brunety do roly Ariel

 

Nová hudba sa blíži!

 

Zdroje: justjared.com,  wmagazine.com,  papermag.com,  vanityfair.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk