Vo vzduchu je cítiť koniec

pridal WonderWoman 6.6.2019 o 21:42


Irina sa od Bradleyho odsťahovala.

Tak žeby bola láska týchto dvoch naozaj odsúdená na zánik? Vyzerá to tak, že Bradley Cooper a Irina Shayk neustoja krízu, v ktorej sa podľa blízkych zdrojov už dlhé mesiace ich vzťah nachádza. Keď sa totiž jeden z dvojice odsťahuje zo spoločného domu, je to viac ako pravdepodobné.

V poslednej dobe sa dosť nahlas šepká, že ani jeden z nich nie je šťastný a bojujú zo všetkých síl, aby svoj vzťah kvôli spoločnej dcérke Lei udržali. Naposledy sme ich videli všetkých troch spolu na prechádzke koncom mája a Irina sa veru šťastne netvárila. Najprv som si myslela, že je to kvôli tým turistickým topánkam, ktoré mala na nohách, ale dôvod bol zrejme oveľa vážnejší. Samozrejme, že ako prvá sa naskytne otázka, či to celé nie je kvôli Gage. Aj keď ja som si vôbec nešla ten boom okolo ich údajnej lásky, ktorý prišiel po spoločnom filme A Star Is Born. Sama Lady Gaga to celé vyvrátila, takže by som bola veľmi prekvapená, keby nakoniec Bradley skončil v jej náručí. Alebo myslíte, že by to tak mohlo dopadnúť? V Hollywoode je predsa všetko možné…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk