Barbra Streisand a jej klonované psy

pridal NoName 7.6.2019 o 14:22


Na hrobe ich originálu.

Slečna Violet a slečna Scarlett. Tak sa, prosím pekne, volajú potomkovia zomrelej Coton de Tulear Samanthy, pôvodného Barbrinho miláčika, ktorá uhynula vo veku 14 rokov. Teda ak vytvorenie dvoch identických kópií považujete za pokrvné príbuzenstvo, samozrejme. Takto spolu pózovali so svojou „sesternicou“, slečnou Fanny (v strede) na hrobe svojej genetickej predlohy. Bohvie, či sa tvária tak nadšene, lebo sedia na hrobe alebo preto, že ich panička je tak trochu pošuk.

„Dvojčatá Scarlet a Violet si uctili svoju mamku.“ Napísala Barbra v stredu na svoj Instagram.

Barbra je pani umelkyňa, o tom potom. Je ale aj preveľkou milovníčkou psov a je o nej známe, že svoju lásku k nim prežíva hlboko a úprimne a vskutku extrémne. Odchod Sammie bol pre ňu natoľko traumatický, že sa rozhodla vztýčiť smrti prostredník a dať si vyrobiť namiesto nej rovno dve. Však prečo nie, keď sa to dá. Asi jej nemal kto povedať, že všetko živé sa raz narodí, raz žije a raz zomrie. Že mŕtvych ľudí a psov neťaháme z hrobu len preto, že sa s tým nevieme zmieriť.

V roku 2003 počas interview u Oprah spievala pieseň pre svojho tiež zomrelého psa Sammyho, ktorý zomrel vo veku 9 rokov na rakovinu a vyzerá presne ako Sammie, ktorú si obstarala potom a ako jej neskoršie identické dvojičky – deti. Ja teda nie som psíčkar – bože uchovaj – ale doteraz som žila v domnienke, že adoptovať opusteného psa z útulku je záslužnejšou formou prejavu lásky k zvieratám, než si vyrábať ich klony. Vy to vidíte ako?

 

Barbra so Sammie. Alebo Sammym? Možno ani jedno z toho.

 

Dvojičky a sesternica

 

 

 

Barbra spievala u Oprah (2003) pre Sammyho

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  iheartradio.ca







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk