Dovolenkujúca Emma Watson

pridal NoName 7.6.2019 o 13:22


…veď viete ktorá.

Musí to byť hrozné. Ako decko hráte vo filme, ktorý sa stane kultom a odvtedy vás málokto nazve vaším pravým menom. Je takmer nemožné zbaviť sa nálepky malej, kučeravej bifľošky. Preto som sa rozhodla, že na počesť Emmy Watson nespomeniem v tomto článku TEN film ani raz.

Pretože Emma Watson hrala aj v iných filmoch, nielen v  Tom, ktorý nebudem menovať. Spomeniem napríklad môj obľúbený Perks of Being a Wallflower, ktorý má neskutočnú atmosféru. Alebo tiež Bling Ring, ktorý nie je až taký dobrý, ale rozhodne je zaujímavý. Takisto nemôžeme zabudnúť na Krásku a zviera, v ktorom je Emma absolútne očarujúca. Herm… ehm… Emma sa snaží, ale tá nálepka je poriadne zažraná a nejde umyť. A pritom nie je až taká zlá herečka. Na Oscara to asi nikdy nebude, ale keď jej šikovný scenárista ušije rolu na mieru, tak sa na ňu dá dívať.

Poďme ale už k samotným fotkách. Emma dovolenkuje v Mexiku a obliekla si na seba trochu asexuálne biele plavky. Napriek tomu na jej tele vidím minimálne jeden silno sexuálny prvok. Možno budem znieť trochu čudne, ale veľmi sa mi páčia jej boky. Sú super guľaté, nežné a ženské. Inak, pri prvom pohľade na foto som si myslela, že je to Kristen Stewart, aj vy?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk