Zaľúbená Rihanna

pridal WonderWoman 8.6.2019 o 19:33


Už zase či ešte stále?

Ja už som totiž z tohto zmätená. Rihanna je stále s Hassanom Jameelom? Vy ste to vedeli? Lebo ja som akosi zabudla na to, že vo februári s ním bola na basketbalovom zápase a vlastne som si ani nebola istá, či sa k sebe vtedy po poslednom rozchode vrátili, alebo nie. Ale vyzerá to tak, že ich vzťah nabral druhý dych a Riri je poriadne zaľúbená.

Minulý týždeň si užívala dovolenku s Hassanom a jeho rodinou v Taliansku, konkrétne na Amalfinskom pobreží. Je to obľúbená dovolenková destinácia, takže ak by ste sa chceli vydať po jej stopách, nech sa páči. Vieme dokonca, v ktorej reštike si vychutnala obed a túlenie sa k svojmu vyvolenému – bola to reštaurácia Lo Scoglio s krásnym výhľadom na more. Riri však mala oči len pre Hassana, čo sa jej ani nečudujem, lebo je to fešák. Ale aj tak sa mi k nej ani trošku nehodí, nemôžem si pomôcť. To už Drake mi k nej pasoval viac.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk