Amber Heard má novú lásku

pridal WonderWoman 9.6.2019 o 11:59


Táto už určite vydrží.

A samozrejme, že to nemyslím ani so štipkou irónie. Amber je totiž prototyp vyzretej a vyrovnanej ženy, ktorá je schopná mať plnohodnotný zdravý vzťah. No dobre, som ironická.

Veď uvážte sami. Najprv žila so ženou, ktorej priezvisko si dokonca na chvíľu vzala – s Tasyou Van Ree. Potom sa vydala za Johnnyho Deppa a ich búrlivé manželstvo a ešte búrlivejší rozvod snáď nemusím rozmazávať. Po pár mesiacoch sa dala dokopy s Elonom Muskom, lebo veď nejaké tie peniažky by sa zišli a dokonca sa za neho chcela vydať. Nevydalo a aj keď sa potom k sebe ešte raz vrátili,   neskôr skončila s ďalším perspektívnym partnerom – s Vitom Schnabelom. Bolo to až také perspektívne, že ani nie po troch mesiacoch sa rozišli, po lete sa znovu dali dokopy a potom – hádajte, čo? Znovu sa rozišli. Áno, už aj na mňa je toho veľa. Koncom marca už mala Amber ďalšieho chlapa, argentínskeho režiséra Andy Muschiettiho, no to číslo tri je asi pre Amber akési magické a má potrebu po troch mesiacoch prestriedať partnera. A tak tu máme jún a s ním nového frajera, ktorým je 25 ročný model Milos Drago. Tento o 8 rokov mladší zajačik prišiel do Los Angeles spoznať rodinu a priateľov Amber a vraj sú nerozluční. Milos je k nej veľmi milý a pozorný a pre Amber je to niečo úplne nové. Dokonca má vraj skvelý zmysel pre humor. Takto. Neviem ako vy, ale ja podľa mojich výpočtov očakávam, že v septembri už bude Amber zase s niekým iným. A potom sa zase vráti k Milosovi, možno už bude o rok starší a o niečo menej pozornejší. Každopádne, chalan by si mal dávať pozor na prsty, v modelingu ich potrebuje všetkých desať a Amber si rada občas sekne do nejakého toho palčeka.

 

Tu ho máme, „fešáčika“…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk