Romantický Jude Law

pridal NoName 9.6.2019 o 5:55


S manželkou na svadobnej ceste.

Jude Law je zvláštny typ chlapa. Čím je starší, tým je škaredší. Ok, to je vlastne celkom normálne, ale Jude s vekom získava poriadnu charizmu. Cielene si vo filmoch a seriáloch vyberá démonické postavy a podáva ich tak, že mu veríte, že je totálny magor. Ako herca ho zbožňujem, ale kamarátiť by som sa s ním radšej nechcela.

32-ročná Phillipa Coan má však iný názor. Koncom apríla tohto roku si s Judom vymenili prstienky a sľúbili si večnú lásku. Bol to tajný obrad, vedelo o ňom len niekoľko najbližších priateľov. Jedným zo svedkov bol údajne Judov syn z prvého manželstva Rafferty.

Phillipa sa živí ako „obchodná psychologička“. Neviem, čo je presne náplňou jej práce, ale je dobré, že Jude má nablízku psychologičku. Pre istotu.

Zamilovaný párik sa pár mesiacov po svadbe vybral na svadobnú cestu na taliansku Sardíniu. Jude šoféroval červené Alfa Romeo, nakupoval hektolitre balených vôd a turistikoval. Uvidíme, ako dlho to holúbkom vydrží, Jude má totiž povesť k*****níka.

46-ročný herec už stihol splodiť päť detí s tromi rôznymi ženami. Prvé tri splodil s dizajnérkou Sadie Frost, po jednom má s modelkou Samanthou Burke a a muzikantkou Catherine Harding. Bulvárne vody rozvíril ešte v roku 2005, keď klátil pestúnku svojich detí. V tom čase bol zasnúbený so Siennou Miller. Pre dobro pani Lawovej dúfam, že Jude je už vybúrený a bude zvyšok života poslúchať, kupovať jej drahé šperky a masírovať chodidlá.

V galérii nájdete aj fotografiu zo svadby manželov Lawovcov. Poňali to celkom originálne.

 

 

 

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk