Gwyneth má problémy s Mojžišom

pridal NoName 10.6.2019 o 13:04


 

Za nič na svete nechce prejsť cez Červené more.

Celebritní rodičia sú zaujímavá znôška. Naposledy sme tu mali Kate Beckinsale, ktorá obvinila dcéru zo šňupania kokaínu (nedám ruku do ohňa za to, že si ho Kate nešupuje sama), a teraz nám svoje rodičovské peripetia servíruje Gwyneth Paltrow. Ona sama bola možno tiež na ľahkých drogách, keď vyberala mená pre svoje deti, dcéra je Apple (Jablko) a syn Moses (Mojžiš). Uznávam, že po anglicky tie mená znejú trošku menej debilne ako v slovenčine, ale aj tak nie úplne ideálny výber. (Iné najšialenejšie mená detí celebrít, nájdeš TU!)

A zdá sa, že Mojžiš to teraz svojej matke vracia aj s úrokmi. Možno ho za celých 13 rokov jeho života ostatné deti toľko šikanovali, že sa uňho vyvinula úzkosť a depresia. Alebo naskočil na ten kokaín aj on sám. Alebo našiel útechu v nejakej sekte. Prípadne sa začal identifikovať ako dievča, alebo, nech to máme ešte zamotanejšie, gender-fluid osoba po vzore Ruby Rose! Aspoň takéto veci mi napadli, keď som si prečítala to strašidelné slovné spojenie parenting struggles, teda rodičovské problémy. Ale práve vtedy, keď od týchto celebrít očakávate nejaký škandál, nedoprajú vám ho. Chcete vedieť, čo je Mosesov problém? Dobre sa nadýchnite, lebo z toho šoku by sa vám mohla zatočiť hlava, potom na ňu spadnete, a čo si o vás ľudia pomyslia?

Moses má rád videohry a nezdravé jedlo. To je všetko. Neviem ako vy, ale ja som fakt šokovaná. 13 ročný chlapec, ktorý má rád Fortnite, hranolky a nuggetky? Tak to teda ešte svet nevidel. Hlavne Gwyneth to celé, prirodzene, vníma ako zradu. Priznala sa, že je frustrovaná, pretože sa deťom snaží pripravovať poke bowls, ale Mosesa si tým vôbec nezískala. V tomto bode som sa musela obrátiť na google. Evidentne som strašný kultúrny barbar, pretože s touto Gwynethinou špecialitou som nebola oboznámená. Podľa všetkého je ale poke bowl tradičný havajský pokrm, ktorý obsahuje nakrájanú surovú rybu, zvyčajne tuniaka, alebo existuje aj verzia s chobotnicou.

Nebudem hejtovať Havaj, a som si istá, že toto jedlo má mnohých fanúšikov. Ja teda nemám rada suši, ale do toho ide predsa tiež surová ryba, nie? A ľudia to aj tak obľubujú. Ale chuťové poháriky tínedžerov asi na takýto gurmánsky zážitok nie sú pripravené. A tak si myslím, že Mosesova záľuba vo fastfoodoch bude Gwyneth ešte chvíľku lámať srdce. Ona sama sa inak stravuje vegánsky a organicky. Na raňajky si šupne smoothie, na obed šalát a tak podobne. No nebojte sa, raz za čas si aj ona vyhodí z kopýtka (alebo z eticky vyrobenej topánky z organickej bavlny). Napríklad si rada dá margaritu. Akurát ona ju volá farmgarita a na jej prípravu používa čerstvý mrkvový džús. Teraz vám dám chvíľku, aby ste prevrátili oči. Máte? Tak poďme ďalej.

O svojich starostiach so synom porozprávala v rámci podcastu Goop. Ak neviete, tak Goop je Gwynethina značka, ktorá sa zameriava na naturopatiu. Možno ste zachytili, že nie všetky veci, ktoré Goop odporúčal, boli tak úplne zdraviu prospešné. Jedným z takýchto nemiestnych tipov bolo odporúčanie, aby si ženy strkali medzi nohy špeciálne kamene, lebo že vraj to na ne bude mať blahodarné účinky. V prípade, že si to tu niekto potrebuje prečítať: nerobte to.

Ale aby sme sa vrátili k tomu podcastu, Gwyneth sa tam vyžalovala svojej mame, herečke Blythe Denner (teda svokre Gaylorda Nadržaného vo filme Foter je lotor. To je ale preklad, čo? V českej verzii to bol zase Gaylord Yebal. Originál? Gaylord Focker. Normálne mám problém vybrať to najhoršie.). A tá svoju dcéru uchlácholila tým, že podľa nej deti už v čase, keď sa narodia, majú sformovanú osobnosť do tej miery, že s ňou rodičia môžu urobiť, už len málo. Preložila som si to v tom zmysle, že Gwyneth sa nemusí Mosesovým stravovaním (a asi ani správaním vo všeobecnosti) vôbec trápiť, lebo aj tak nie je v jej moci ho zmeniť. Uf. Ktovie, či bola Blythe jedným z takých rodičov, čo nechajú svoje hystericky vrieskajúce dieťa váľať sa po zemi v obchode a namiesto toho, aby niečo spravili, len krčia plecami, že veď ono iba prejavuje vlastný názor.

Ja ale každopádne súhlasím s tým, aby to Gwyneth s tými obavami toľko nepreháňala. Veď možno o pár rokov si Moses tú surovú rybu vypýta sám.

 

Gwyneth s oboma deťmi. To menšie je Moses

 

Gwyneth a jej marg…farmgarity

 

Predsa to ide skúsiť s tým morom. Tentokrát si, ale pomôže surfom.

Zdroje: dailymail.co.uk,  beautycrew.com.au, instagram







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk