Je koniec

pridal WonderWoman 10.6.2019 o 21:03


Rok po svadbe.

Ach jaj, a taká láska to bola… Shanina Shaik a DJ Ruckus sa vzali po trojročných zásnubách v apríli minulého roku. Bola to krásna svadba dvoch krásnych ľudí, na krásnom súkromnom ostrove Lennyho Kravitza. Ale ukázalo sa, že ani krása, ani priateľstvo s Lennym Kravitzom vám nezaručia večnú lásku. A že sľuby sa sľubujú a manželia sa rozvádzajú.

Samozrejme, že klávesové skratky ctrl c a ctrl v fungujú vo veľkom a hovorca tejto kedysi zaľúbenej dvojice v sobotu oficiálne vyhlásil, že Shanina s Gregom Andrewsom (to je jeho skutočné meno) idú od seba. „Po dôkladnom uvážení a rozhodovaní sa Shanina Shaik a Greg ‚DJ Ruckus‘ Andrews rozhodli pre odlúčenie. Idú ďalej s obrovskou úctou a láskou jeden k druhému a prosia o rešpekt počas nasledujúceho obdobia.“ Tak určite. Keď sa tak veľmi vzájomne rešpektujú a ľubia, prečo nezabojovali o svoje manželstvo? Škoda ich, mohli mať nádherné deti, keď už nič iné.

 

 

Svatební…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk