Robotická Miley

pridal NoName 10.6.2019 o 18:37


Práve v predaji…

Nemusíte sa báť. Nie je to žiadna šialená reklama na robotickú speváčku. Miley prepožičala svoju podobu a hlas známej mini sérii Black Mirror. Kto tento seriál nepozná, odporúčam vám ho pozrieť. Niektoré diely v človeku zanechávajú silné pocity znepokojenia, iné sú úsmevné. Všetky ale majú jedno spoločné. Odrážajú spoločnosť v trochu vyhrotenom svetle. V podstate mierne predpovedajú blízku budúcnosť a jej dopady na spoločnosť, z hľadiska vyvíjajúcej sa technológie.

Miley si zahrala mladú speváčku, ktorá je vzorom pre milióny dievčat. Komu to nenápadne pripomína Hannu Montanu? V tejto epizóde jej vytvorili robotické mini Ja, aby mohol mať ktokoľvek svoju obľúbenú hviezdu doma. Nič ale nie je tak perfektné, ako sa zdá. Dojmy nechám na vás, nechcem prezrádzať. Diel je k dispozícií na Netflixe.

Cyruska si v poslednej dobe mákla a nový album s názvom She is coming už uzrel svetlo sveta. Musím uznať, že to dievča má hlas. Od country, až po hip hop. Navzdory jej divokej povahe a kadejakým excesom je to pani speváčka.

Na konci galérie si môžete pozrieť trailer k epizóde seriálu Black Mirror, promo jej nového albumu a jej live vystúpenie v Barcelone.

 

Robotická Miley

 

 

 

 

 

 

 

 

Album She is comng

 

 

Netflix

 

Nový album: She is coming

 

Naživo v Barcelone

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk